PortSolidari

 

Al Port de Tarragona tenim la responsabilitat social corporativa com baluard de la nostra cultura d'organització i per això establim relacions amb les principals institucions d'àmbit social com cultural o comercial. A l'àmbit intern, vam constituir una comissió social del Port de Tarragona, PortSolidari amb l'objectiu de canalitzar les iniciatives solidàries de la nostra plantilla. 

Així, PortSolidari neix de la confluència de dues necessitats: fer partícips als treballadors i treballadores de l'APT de la responsabilitat social per part de l'empresa, d'un costat, i visibilitzar l'activitat social de les persones que l'integren, de l'altre. Aquest projecte dissenyat en 2014, es va materialitzar durant l'any 2015.

 

VISITEU-NOS A TWITTER i FACEBOOK
 

 

Memòria Responsabilitat Social Corporativa (RSC) Port de Tarragona

Si voleu més informació podeu accedir a l'espai 'Memòries' d'aquesta mateixa web.
+ info

 

​​ Convocatòria d'Ajudes Sílvia Cuesta a projectes socials

 

El Port de Tarragona TANCA I RESOL la V Convocatòria d'Ajudes a projectes socials.

S'obre el termini de presentacions de projectes socials a la V Convocatòria d'Ajudes Sílvia Cuesta a projectes socials de PortSolidari del Port de Tarragona.

La convocatòria,  pren a partir del 2017, el nom 'Convocatòria d'Ajudes Sílvia Cuesta a projectes socials de PortSolidari', com a homenatge a la nostra companya i directora del departament d'Organització i Recursos Humans que va ser una de les persones impulsores d'aquest projecte a PortSolidari.

Aquesta convocatòria constarà de 3ajudes d’un màxim de 3.000,- € cadascuna per projectes socials apadrinats per treballadores i treballadors de l’Autoritat Portuària de Tarragona (APT).

Aquestes són les consideracions que heu de tenir en compte per presentar els projectes però cal  descarregar les bases i annexos per tenir tota la informació necessària.

Cada projecte ha de tenir una padrina o padrí que treballi a l'APT o hi estigui jubilat.

Podeu presentar un projecte per associació/entitat sense ànim de lucre.

Podeu presentar fins a 2 projectes de diferents associacions/entitats.

Data límit de presentació de projectes: 18 dE MAR  de 2019 a les 14h.

Bases

Descarrega

Annexos - Sol·licitud

Descarrega

PROJECTES GUANYADORS  2019

Any 2019

 

Nom entitat

Projecte

1. AMPA de l'escola SOLC

 

Casal d'estiu

 

2. Associació ASPERGER-TEA del Camp de TArragona

 

Casal d'adolescents adaptat

 

3. Fundació Miquel Valls.

 

Banc de productes de suport per a persones afectades d'ELA

 

AGENDA D'ACTIVITATS PORT I CIUTAT TARDOR 2019

Activitats culturals i lúdiques

Visita la nostra agenda
+ info

 

Propers esdeveniments Port i Ciutat

17 Octubre 2019
8 Desembre 2019
18:00 - 00:00
Exposició Camins de Ronda
Tinglado 1

18 Octubre 2019

18:00 -
Teatret d'ombres
El Teatret

19 Octubre 2019

18:00 -
Adéu Peter Pan de Festuc Teatre
El Teatret

20 Octubre 2019
20 Octubre 2019
11:00 - 14:00
El bosc de la Marquesa, un luxe al costat de casa!
Platja Llarga

20 Octubre 2019

12:00 -
Tinc un paper amb el Marc Parrot i l'Eva Amirsén
El Teatret

25 Octubre 2019

19:00 -
Espectacle poètic
El Teatret

26 Octubre 2019

19:00 -
Presentació cervesa IberiKa
El Teatret

     Servei Atenció al Client

    sac@porttarragona.cat

      977 259 400 | Ext. 1125 i 1219

      977 259 462 

      901 116 658

    Fax. 977 225 499   

PRESTACIÓ DE SERVEIS ESSENCIALS DEGUT A LA VAGA GENERAL A CATALUNYA  CONVOCADA EL 18 D'OCTUBRE DE 2019
 
 

18 / 10/ 2019

Tot el dia

A la vista de la vaga general convocada per al dia 18 d'octubrre de 2019  i d'acord amb la resolució de la Secretaria d'Estat d'Infraestructures, Transport i Habitatge de data 15 d'octubre de 2019 i, conforme el que s'estableix en Reial decret 58/1994, sobre l'obligació d'aquesta Autoritat Portuària de garantir la prestació dels Serveis Portuaris essencials definides en l'article 2 del citat Reial decret, s'informa del següent:

La vaga està convocada per la Intersindical-CSC i per la Intersindical Alternativa de Catalunya-IAC que afecta a les províncies de Catalunya.

La vaga s'ha convocat per el dia 18 d'octubre de 2019 des de les 00.00 hores fin les 24.00 hores.

  La convocatòria afecta a la totalitat dels treballadors/es  de les Autoritats Portuàries de Barcelona i Tarragona així com els treballadors/es que realitzen la seva activitat en els serveis portuaris d'aquests ports.

  A fi de garantir les seguretat en aquestes infraestructures portuàries i d'establir un mínim servei que permeti la mobilitat per la mateixa del transport marítim de persones i mercaderies, al mateix temps que es compagina amb el lliure exercici del dret de vaga dels treballadors/es.

Els serveis mínims que s'estableixen són:

Els de vigilància, control i seguretat necessaris per a garantir el 50%, arrodonit en excés, dels accessos d'entrada i sortida disponibles, així com per a garantir la seguretat en totes les instal·lacions portuàries.

Els imprescindibles per a garantir el desenvolupament normal del trànsit de passatgers i vehicles en règim de passatge, en els serveis mínims establerts en Marina Mercant (serveis de transport marítim). A més, hauran de quedar garantits els serveis a la resta de bucs de passatge que tingui prevista escala en el port.

El personal mínim imprescindible per a garantir el desenvolupament de les operacions que afectin mercaderies perilloses, inclosa l'estiba i desestiba, la permanència de la qual en el port pugui representar un risc greu per a persones o instal·lacions. Així mateix, el personal d'estiba i desestiba necessari per al corriment de càrregues o urgències de descàrrega per contingències imprevistes.

Els serveis de practicatge, remolc, amarri, estiba i desestiba, necessaris per a garantir els serveis mínims establerts per al transport marítim i aquelles situacions d'emergència o sinistres que així ho requereixin. En tot cas, aquests serveis hauran de prestar-se als bucs de passatge que tinguin prevista escala en el port.

Els serveis de senyalització marítima i sistemes d'ajuda a la navegació al 100%.

El personal de manteniment imprescindible per a l'adequada realització dels serveis mínims establerts.