Ciutat de creuers

EL PORT DE TARRAGONA ES POSICIONA EN EL MAPA DE CREUERS I EN ELS PROGRAMES DE LES PRINCIPALS NAVILIERES.

 

Arran d'aquesta aposta, Tarragona, la Costa Daurada i el nostre territori se situen en un nou escenari per a la promoció turística a nivell internacional.

  

Pàgina oficial de Tarragona Cruise Port Costa Daurada

Informació sobre el sector dels creuers a Tarragona, una ciutat atractiva que li confereix un caràcter de destinació exclusiva
+ info

COSTA DAURADA

 

 

La Costa Daurada és una  preciosa zona costera mediterrània i una de les principals destinacions turístiques del Mediterrani. La seva privilegiada ubicació li permet disposar d'un ampli i variat territori banyat pel mar, un clima suau i assolellat i un interior ple de pobles tranquils i camps de cultiu.

La seva capital, Tarragona, té una àrea d'influència distribuïda en 6 comarques i 131 municipis.

Aquesta regió conforma un territori amb molt per descobrir i amb una sorprenent i àmplia oferta turística, capaç de satisfer les expectatives exigents dels eus visitants a qualsevol època de l'any. Cal destacar, també la cordialitat de la seva gent, el seu entorn que transmet seguretat i les nombroses opcions per anar de compres sense oblidar la seva meravellosa gastronomia, fan de la Costa Daurada una de les destinacions més expecionals del Mediterrani.

 

QUÈ FER A LA COSTA DAURADA

Patrimoni de la Humanitat

Tarragona disposa del  reconeixement de Patrimoni Mundial de la Humanitat. Patronat de Turisme de l'Ajuntament de Tarragona.
+ info

Rutes i excursions culturals

Tarragona, l'antiga Tàrraco, també ciutat amb un important passat medieval amb edificis modernistes i platges de sorra daurada.
+ info

Una ciutat amb encant

Una ciutat amb història i essència mediterrània.Visiteu la pàgina oficial de l'Ajuntament de Tarragona
+ info

El nostre territori

'La Costa Daurada té una àrea d'influència distribuïda en 6 comarques i 131 municipis. Visiteu la pàgina oficial de la Costa Daurada
+ info
COSTA DAURADA, UNA PRECIOSA ZONA COSTERA I PRINCIPAL DESTINACIÓ TURÍSTICA DEL MEDITERRANI

ELS CASTELLS, PATRIMONI IMMATERIAL DE LA HUMANITAT. VIDEO DE LA MARCA CASTELLS COLLES CASTELLERES DE CATALUNYA

 

TARRAGONA

 

 • Balcó del Mediterrani
 • Pont i vista del Tarragona
 • Castell Tamarit
 • Catedral de Tarragona
 • Moll de Costa - Port de Tarragona
 • Barri mariner del Serrallo
 • Arribada creuer al Port de Taragona
   

   

  Tarragona és un destinació excel·lent per afegir a qualsevol itinerari de creuer pel Mediterrani. Està oberta al mar, amb 14 kilòmetres de costa gaudeix d'un clima de molt bones temperatures. La seva ubicació a la riba de la Mediterrània, a la Costa Daurada, amb platges d'aigües càlides,  així com els seus centres d'esplai i tradició històrica i patrimoni artístic, la converteixen en un centre d'atracció turística de primera.

  Fundada al segle III aC amb el nom de Tàrraco, posseeix un important port de mar, el nostre Port de Tarragona. Els romans la feren capital de la província Tarraconense, motiu pel qual encara conserva notables restes arqueològiques d'aquesta època que han estat declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.  

   

  Tarragona Turisme

  Visita la pàgina oficial de Tarragona Turisme
  + info

   

  Saber més sobre el tràfic de creuers

  Porta d'entrada als creueristes a la Costa Daurada
  + info

  Galeria d'imatges

  AGENDA D'ACTIVITATS PORT I CIUTAT TARDOR 2019

  Activitats culturals i lúdiques

  Visita la nostra agenda
  + info

   

  Avís de circulació

  18 Octubre 2019
  18 Octubre 2019
  Arribada creuer
  Km. 0
  20 Octubre 2019
  20 Octubre 2019
  Arribada creuer
  Km. 0
  22 Octubre 2019
  22 Octubre 2019
  Arribada creuer
  Km. 0
  25 Octubre 2019
  25 Octubre 2019
  Arribada creuer
  Km. 0

  Propers esdeveniments Port i Ciutat

  17 Octubre 2019
  8 Desembre 2019
  18:00 - 00:00
  Exposició Camins de Ronda
  Tinglado 1

  18 Octubre 2019

  18:00 -
  Teatret d'ombres
  El Teatret

  19 Octubre 2019

  18:00 -
  Adéu Peter Pan de Festuc Teatre
  El Teatret

  20 Octubre 2019
  20 Octubre 2019
  11:00 - 14:00
  El bosc de la Marquesa, un luxe al costat de casa!
  Platja Llarga

  20 Octubre 2019

  12:00 -
  Tinc un paper amb el Marc Parrot i l'Eva Amirsén
  El Teatret

  25 Octubre 2019

  19:00 -
  Espectacle poètic
  El Teatret

  26 Octubre 2019

  19:00 -
  Presentació cervesa IberiKa
  El Teatret

  Canals socials del Moll de Costa

  PRESTACIÓ DE SERVEIS ESSENCIALS DEGUT A LA VAGA GENERAL A CATALUNYA  CONVOCADA EL 18 D'OCTUBRE DE 2019
   
   

  18 / 10/ 2019

  Tot el dia

  A la vista de la vaga general convocada per al dia 18 d'octubrre de 2019  i d'acord amb la resolució de la Secretaria d'Estat d'Infraestructures, Transport i Habitatge de data 15 d'octubre de 2019 i, conforme el que s'estableix en Reial decret 58/1994, sobre l'obligació d'aquesta Autoritat Portuària de garantir la prestació dels Serveis Portuaris essencials definides en l'article 2 del citat Reial decret, s'informa del següent:

  La vaga està convocada per la Intersindical-CSC i per la Intersindical Alternativa de Catalunya-IAC que afecta a les províncies de Catalunya.

  La vaga s'ha convocat per el dia 18 d'octubre de 2019 des de les 00.00 hores fin les 24.00 hores.

    La convocatòria afecta a la totalitat dels treballadors/es  de les Autoritats Portuàries de Barcelona i Tarragona així com els treballadors/es que realitzen la seva activitat en els serveis portuaris d'aquests ports.

    A fi de garantir les seguretat en aquestes infraestructures portuàries i d'establir un mínim servei que permeti la mobilitat per la mateixa del transport marítim de persones i mercaderies, al mateix temps que es compagina amb el lliure exercici del dret de vaga dels treballadors/es.

  Els serveis mínims que s'estableixen són:

  Els de vigilància, control i seguretat necessaris per a garantir el 50%, arrodonit en excés, dels accessos d'entrada i sortida disponibles, així com per a garantir la seguretat en totes les instal·lacions portuàries.

  Els imprescindibles per a garantir el desenvolupament normal del trànsit de passatgers i vehicles en règim de passatge, en els serveis mínims establerts en Marina Mercant (serveis de transport marítim). A més, hauran de quedar garantits els serveis a la resta de bucs de passatge que tingui prevista escala en el port.

  El personal mínim imprescindible per a garantir el desenvolupament de les operacions que afectin mercaderies perilloses, inclosa l'estiba i desestiba, la permanència de la qual en el port pugui representar un risc greu per a persones o instal·lacions. Així mateix, el personal d'estiba i desestiba necessari per al corriment de càrregues o urgències de descàrrega per contingències imprevistes.

  Els serveis de practicatge, remolc, amarri, estiba i desestiba, necessaris per a garantir els serveis mínims establerts per al transport marítim i aquelles situacions d'emergència o sinistres que així ho requereixin. En tot cas, aquests serveis hauran de prestar-se als bucs de passatge que tinguin prevista escala en el port.

  Els serveis de senyalització marítima i sistemes d'ajuda a la navegació al 100%.

  El personal de manteniment imprescindible per a l'adequada realització dels serveis mínims establerts.