Perfil del contractant

 

En aquest espai us indiquem les licitacions que es troben en curs o finalitzades per aquesta Autoritat Portuària. Podreu visualitzar els corresponents anuncis mitjançant l’enllaç que hi trobareu i que us portarà a la documentació ubicada a la 'Plataforma de contractació del sector públic'. 

La 'Plataforma de contractació del sector públic' aglutina tota la informació referent a les contractacions de les administracions públiques, on també trobareu publicat el 'Perfil del contractant' d'aquesta Autoritat Portuària. A més a més, si us subscriviu a la Plataforma de contractació, o a aquelles licitacions de les quals tingueu interès, rebreu un avís de la nova informació que es generi sobre l’expedient en concret. També podreu adreçar consultes referents a una licitació en l’aplicació que s’hi ofereix.

 

 

 

Perfil del contractant del APT

 Aquest és l’enllaç d’accés al Perfil d’aquesta Autoritat Portuària ubicat a la 'Plataforma de contractació del sector públic'.
+ info

 

Plataforma de contractació del sector públic

 Pàgina inicial de la 'Plataforma de contractació del sector públic'.
+ info

 

*Informació especificada atenent la regla 36.3 de l’Ordre FOM 4003/2008, de 22 de juliol, per la qual s’aproven les Normes i regles generals per a la contractació de Ports de l’Estat i de les autoritats portuàries, modificada per l’Ordre FOM 1698/2013 de 31 de juliol, i d’acord amb l’article 334 del RDL 3/2011, de 14 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de contractes del sector públic.

 

Propers esdeveniments fires i jornades

Dijous 20 Juliol 2017
Dijous 20 Juliol 2017
10:00 - 17:00
Jornada estatal 'Smart Digital Port'
Sala d'actes de l'Autoritat Portuària de Tarragona. Primera Planta

Us pot interessar

    Contractació i Compres

     contractacio@porttarragona.cat

     977 259 400

     Fax. 977 225 499

SABER-NE MÉS