Situació i accessos

 

Un port en una ciutat privilegiada del Mediterrani

A la Mediterrània i al nord-est de la  península Ibèrica, a una latitud 41º 04' nord i a la longitud 1º 12' est, trobem la ciutat costanera de Tarragona i el nostre Port. Situats a uns 50 minuts de Barcelona, les comunicacions marítimes, ferroviàries i aèries converteixen aquest territori en una regió privilegiada en el corredor del Mediterrani, i també en un enclavament estratègic en l'arc nord-oest europeu.

 

Acreditacions portuàries

Si heu d'entrar al Port de Tarragona, cal que us acrediteu per superar el control d'accés
+ info
 

 

XARXA VIÀRIA

La xarxa viària connecta el Port de Tarragona amb la resta de ciutats de Catalunya, Espanya i Europa. Aquesta xarxa inclou les autopistes i autovies del Mediterrani (AP-7 i A-7), del Nord (AP-2 i A-27), la T-11 i les carreteres nacionals que enllacen amb la resta de l’Estat: N-240 i N-340.  

AEROPORTS

A més a més de l'aeroport de Reus, a 7 km, la proximitat amb la ciutat de Barcelona permet que també puguem disposar de les connexions de l'aeroport del Prat; un dels més importants a escala internacional, i que es troba a només 45 minuts de la nostra ciutat.

XARXA FERROVIÀRIA

Perseguint una major connectivitat, el Port de Tarragona ja està preparant-se per l'arribada de l'ample europeu (UIC) i, en aquest sentit, ha implementat diversos trams ferroviaris que disposen d'aquestes característiques en el conjunt de les seves instal·lacions portuàries. Així doncs, un cop s'efectuï la implementació de la planificació acordada per la Xarxa Europea de Transport (TEN-T), referent al desplegament en ample europeu (UIC) per tot l'Estat espanyol, Tarragona i el Port esdevindran un nus estratègic entre el corredor del Mediterrani i el corredor Central, enfortint encara més el seu posicionament internacional. 

INTERMODALITAT

Intermodalitat

Vegeu la xarxa ferroviària interna del Port de Tarragona
+ info

 

 

LES OFICINES

 EDIFICI DE L'AUTORITAT PORTUÀRIACliqueu sobre la imatge per veure ampliació

 

EL PORT

TURISMES 

Actualment hi ha tres punts de control i accés al recinte portuari en actiu. D'est a oest hi ha l'accés del moll de Llevant, seguit de l'accés del moll de Reus, i finalment l'accés de l'Eix Transversal, destinat principalment a transportistes.

 TRANSPORTISTES

Si sou conductors de mercaderies i camions heu d'accedir obligatòriament a través de l'Eix Transversal. Veureu que aquest accés té fàcil connexió amb les principals sortides viàries cap a l'A-27, l' A-7, l'AP-7 i la N-240.  

 

L'accés al recinte portuari del Port de Tarragona és restringit i s'ha de fer amb una autorització prèvia que heu d'obtenir mitjançant el sistema SIT/SAP/SAE.

 

 

ALTRES UBICACIONS RELACIONADES AMB L'ACTIVITAT PORTUÀRIA

CAPITANIA MARÍTIMA

 

ADMINISTRACIÓ TRIBUTARIA

 

 

CENTRE D'ACREDITACIONS 

 

 

PORT CONTROL

 

 

ACTIVA MÚTUA 2008

 

 

PUNT D'INSPECCIÓ PIF / PDI / RAH
 

PUNT D'INSPECCIÓ D'ADUANA (PIA)
 

 

ESCÀNER DE CONTENIDORS

 

Propers esdeveniments fires i jornades

Dijous 20 Juliol 2017
Dijous 20 Juliol 2017
10:00 - 17:00
Jornada estatal 'Smart Digital Port'
Sala d'actes de l'Autoritat Portuària de Tarragona. Primera Planta

Avís de circulació

28 Juny 2017
19:00 - 23:59
Tall de trànsit rodat: CONCURS DE FOCS
30 Juny 2017
00:01 - 23:59
Restricció KM. 0
Km. 0

 

On som?

 

 

 

 

SABER-NE MÉS