Seguretat Integral

Un port segur és un port més eficient

La prevenció i seguretat integral, és en el seu conjunt un factor important considerat per l’APT en els espais portuaris i en el conjunt per les empreses que configuren el teixit d’empreses de la comunitat portuària. En aquest sentit treballem en  la gestió de la seguretat pública i privada, abastant aspectes de seguretat tecnològica i mediambiental, la protecció civil i la protecció portuària, entre altres.

Tant la Direcció del Port com el personal de l’APT assumeixen el compromís de protegir la salut i la vida humana, així com les instal·lacions i el medi ambient. Per això tots el components de l’APT tenen com objectiu general garantir la seguretat en els treballs i aconseguir la reducció dels riscos. Addicionalment, tot el personal, incloent les autoritzacions administratives, concessions, vaixells i personal que operen al Port de Tarragona, han de romandre vigilants per garantir la seguretat i aconseguir reduir al mínim els riscos de les operacions i instal·lacions. El punt clau és la gestió per assolir aquesta seguretat i protecció davant dels riscos, tant d’aquells que es poden originar un succés accidental com deliberat o il·lícit. Això implica la necessitat de conèixer, tant el nivell de risc associat a l’activitat portuària com l’enllaç de les conseqüències que poden produir-se en cas d’emergència. Generalment, és pràcticament impossible eliminar el risc associat a un procés, a una substància o una activitat; no obstant, resulta viable reduir-lo utilitzant mètodes de treball segurs i vigilants en la gestió de riscos. 

Seguretat Industrial i Autoprotecció

Seguretat Industrial i Autoprotecció

Prevenció, protecció i eliminació dels riscos derivats de l' activitat que puguin afectar, en l'àmbit portuari, a les persones i al patrimoni, així com de les lleis i reglamentacions de la matèria.

+ info


Seguretat Portuària

Seguretat Portuària

Control i vetlla del bon funcionament de les operacions portuàries, col·laboració amb altres cossos i forces de l'Estat que desenvolupen tasques relacionades amb l'activitat portuària i funcions relacionades amb la seguretat ciutadana.

+ info

 

 

 

Propers esdeveniments fires i jornades

Dimarts 2 Març 2021
Dimecres 3 Març 2021
00:00 - 00:00
Fira de l'ocupació

     Seguretat i Autoprotecció

    seguretat@porttarragona.cat

      977 259 400 | Ext. 1131

      977 259 462 

      901 116 658

     Oficina de suport

    oficinadesuport@porttarragona.cat

      977 259 450 | Ext. 9301

      900 229 900 Emergències