Memòries

El Port de Tarragona publica anualment tres memòries. 

La 'Memòria de Sostenibilitat' consisteix en la publicació de les línies estratègiques de sostenibilitat de l'Autoritat Portuària que s'integren dins de les línies estratègiques que ha dissenyat el Port de Tarragona per incrementar la competitivitat i liderar el futur de la comunitat portuària que passa per una millora de les infraestructures, nous serveis, projecció internacional i satisfacció del client.

Per altra banda la 'Memòria Tècnica' resumeix anualment l'estat financer, els moviments de mercaderies i les dades dels tràfics al Port de Tarragona. El Port entén el creixement dels tràfics com a font de creació de riquesa en el nostre entorn i com una oportunitat de millora de la competitivitat dels nostres clients, motiu pel qual el Port continua treballant per aliar-se amb operadors i clients en la generació de negoci i activitat portuària.

Finalment, la 'Memòria Port-ciutat' que recopila les diverses i múltiples accions que es duen a terme al Port de Tarragona per aconseguir que el port sigui un punt de trobada i una referència d'oci i cultural per als habitants de Tarragona i de les poblacions de l'entorn. El Moll de Costa és la nostra marca cultural que ofereix a la ciutadania un espai privilegiat plenament integrat a la ciutat, on la tradició es combina amb la modernitat i eldinamisme, un atractiu únic per al nostre territori.

 

Canals socials

Propers esdeveniments fires i jornades

Dimecres 22 Gener 2020
Diumenge 26 Gener 2020
00:00 - 00:00
FITUR
IFEMA Feria de Madrid

Dimecres 29 Gener 2020

12:00 -
 Presentació del nou servei de la línia Tarros amb DP World Tarragona
Sala d'actes de l'Autoritat Portuària de Tarragona

Dimecres 5 Febrer 2020
Divendres 7 Febrer 2020
00:00 - 00:00
Fruit Logistica
Berlin ExpoCenter City

 

  Ajudeu-nos a millorar

      Heu trobat alguna incidència? 

                Aviseu-nos

   

 Coneix el Port de Tarragona 

 

 

On som?

 

 

 

 

 

 

Programa d'actes per commemorar els 150 anys del Port Tarragona. Actes culturals, macro concerts, festivals infantils i moltes activitats...

Espai 150 anys

Vine al Port!
+ info