Memòries

El Port de Tarragona publica anualment tres memòries. 

La 'Memòria de Sostenibilitat' consisteix en la publicació de les línies estratègiques de sostenibilitat de l'Autoritat Portuària que s'integren dins de les línies estratègiques que ha dissenyat el Port de Tarragona per incrementar la competitivitat i liderar el futur de la comunitat portuària que passa per una millora de les infraestructures, nous serveis, projecció internacional i satisfacció del client.

Per altra banda la 'Memòria Tècnica' resumeix anualment l'estat financer, els moviments de mercaderies i les dades dels tràfics al Port de Tarragona. El Port entén el creixement dels tràfics com a font de creació de riquesa en el nostre entorn i com una oportunitat de millora de la competitivitat dels nostres clients, motiu pel qual el Port continua treballant per aliar-se amb operadors i clients en la generació de negoci i activitat portuària.

Finalment, la 'Memòria Port-ciutat' que recopila les diverses i múltiples accions que es duen a terme al Port de Tarragona per aconseguir que el port sigui un punt de trobada i una referència d'oci i cultural per als habitants de Tarragona i de les poblacions de l'entorn. El Moll de Costa és la nostra marca cultural que ofereix a la ciutadania un espai privilegiat plenament integrat a la ciutat, on la tradició es combina amb la modernitat i eldinamisme, un atractiu únic per al nostre territori.

 

Canals socials

Propers esdeveniments fires i jornades

Dimarts 21 abril 2020
Dijous 23 abril 2020
00:00 - 00:00
Antwerp XL
Berlin ExpoCenter City

Dimarts 21 abril 2020
Dijous 23 abril 2020
00:00 - 00:00
Seatrade Cruise Global

Dijous 23 abril 2020
Dijous 23 abril 2020
00:00 - 00:00
Andalusian Commodity Exchange

 

  Ajudeu-nos a millorar

      Heu trobat alguna incidència? 

                Aviseu-nos

   

 Coneix el Port de Tarragona 

 

 

On som?

 

 

 

 

INFORMACIÓ COVID-19 | PORT TARRAGONA

   

   

   

   

   

  Els tràfics i activitats portuàries funcionen amb normalitat. Hem desplegat un Pla de contingències Covid-19 per assegurar el funcionament dels serveis portuaris en l'escenari actual i altres escenaris que es puguin derivar de la propagació de la pandèmia.

  Queden suspesos els actes organitzats pel Port i aquells organitzats per tercers en dependències del Port i espais portuaris. L'agenda cultural 'Moll de Costa' queda cancel·lada fins nou avís.

  Disculpeu les molèsties