Benvinguts i benvingudes al Port de Tarragona

Benvinguts i benvingudes al Port de Tarragona, un dels principals motors econòmics del nostre territori, dinamitzador de l’activitat empresarial i industrial, i un dels ports més importants del Mediterrani.

Des del Port som conscients de les grans potencialitats que ens aporten les nostres infraestructures, la nostra posició geoestratègica i la gran experiència i professionalitat de tota la comunitat portuària. És per això que, l'activitat a les nostres instal·lacions continua creixent, fruit del gran treball per obrir nous mercats, diversificar les mercaderies i projectar Tarragona com a espai idoni per a noves inversions.

Som un dels ports amb més potencial de creixement del Mediterrani, i transmeto amb total convenciment la capacitat de Tarragona i del seu teixit empresarial per aconseguir fites més altes avançant cap a l'excel·lència.

 

Us dono la més sincera benvinguda al gran equip humà que forma la comunitat portuària, donem el millor de nosaltres per fer que entre tots i totes puguem estar orgullosos i orgulloses del paper que el nostre Port de Tarragona desenvolupa a la societat i al territori.

Esteu al nou portal web del Port de Tarragona, creat i pensat per als clients del Port. Un nou disseny més atractiu, innovador i modern que simplifica la navegació dels usuaris, i amb una actualització de continguts que dóna més visibilitat a la marca Port de Tarragona: per a la comunitat portuària i clients, i per a la ciutat.

Una cordial salutació i feliç travessia!

La diversificació de tràfics ha d'anar acompanyada per l'ampliació i el reforç de les infraestructures actuals
Estem preparats i seguim treballant amb la nostra Comunitat Portuària.

 

 

 

 

Josep Andreu i Figueras

President del Port de Tarragona
 

Propers esdeveniments fires i jornades

Dilluns 26 Febrer 2018
Dimecres 28 Febrer 2018
00:00 - 00:00
Nou curs d'Oficial de Protecció d'Instal·lació Portuària (OPIP)
Arxiu del Port

Dilluns 5 Març 2018
Dijous 8 Març 2018
00:00 - 00:00
Seatrade Cruise Global
Broward Country Convention Center

Dimarts 13 Març 2018
Dijous 15 Març 2018
00:00 - 00:00
Intermodal South America
Centro de Exposiciones Sao Paulo

 Coneix el Port de Tarragona 

 

 

On som?