Benvingudes i benvinguts al Port de Tarragona

Un Port al servei del territori

 

El Port de Tarragona és un dels grans motors econòmics de Catalunya i ha d’aspirar a convertir-se en punt de referència a la Mediterrània Occidental. Aconseguir-ho està a les nostres mans, però aquesta fita necessàriament passa per teixir una aposta territorial que ens projecti com a regió logística de primer nivell.

Com a institució que està al servei de l’economia del territori, el Port de Tarragona ha de continuar executant els seus projectes ja planificats i dissenyant-ne de nous, però també ha de mirar cap a enfora, cap al nostre entorn geogràfic, polític, social i econòmic, tot reforçant els nostres lligams vers tot el Camp de Tarragona.

Els nostres objectius pivoten en els eixos estratègics que han caracteritzat l’actuació d’aquest Port en els darrers anys: la projecció internacional, la diversificació dels tràfics, l’impuls de les infraestructures, l’aposta dels creuers i evidentment la política sostenible.

Com a president del Port de Tarragona, estic decidit i em comprometo a posar tota la meva experiència per generar el consens que estimuli i potencií el creixement econòmic, millori la nostra competitivitat territorial, reforci l’entrellaçat del Port amb les poblacions de l’entorn i que, tot plegat, beneficiï l’essència d’aquesta institució.

Remarco també l’enorme importància de la nostra comunitat portuària, de les relacions Port-Ciutat, i del nostre capital humà, les treballadores i treballadors d’aquest organisme que, de ben segur, amb la seva experiència i coneixement al Port de Tarragona ajudaran a acomplir tots els reptes que hem d’afrontar.

Tinc l’absolut convenciment que, en els pròxims temps, aquesta institució no només mantindrà el seu paper estratègic sinó que l’ampliarà de manera significativa.

Hem de fer una aposta territorial que ens projecti com a regió logística de primer nivell
Remarco també l’enorme importància de la nostra comunitat portuària, de les relacions Port-Ciutat, i del nostre capital humà

 

 

 

 

 

Josep Maria Cruset i Domènech

President del Port de Tarragona

 

Canals socials

Propers esdeveniments fires i jornades

Dimecres 29 Gener 2020

12:00 -
 Presentació del nou servei de la línia Tarros amb DP World Tarragona
Sala d'actes de l'Autoritat Portuària de Tarragona

Dimecres 5 Febrer 2020
Divendres 7 Febrer 2020
00:00 - 00:00
Fruit Logistica
Berlin ExpoCenter City

 Coneix el Port de Tarragona 

 

 

On som?

 

 

 

 

 

 

Programa d'actes per commemorar els 150 anys del Port Tarragona. Actes culturals, macro concerts, festivals infantils i moltes activitats...

Espai 150 anys

Vine al Port!
+ info