Centre d'acreditacions

El Centre d'Acreditacions s'encarrega de gestionar el procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització, l'activitat de la qual està relacionada amb l'àmbit portuari, amb la finalitat d'acreditar els col·laboradors directes o indirectes d'aquesta empresa/organització.

El Centre d'Acreditacions expedeix, renova i dóna de baixa les targetes d'accés que permeten superar el control automàtic d'entrada/sortida al recinte portuari.

En el cas dels col·laboradors de les empreses de transport terrestres (membres del SIT), les targetes d'accés també serveixen per, a més a més de superar el control d'entrada/sortida al Port de Tarragona, beneficiar-se del procés d'aixecament del document sense papers (LSP) per a la mercaderia d'importació (àmbit duaner).

 

ATENCIÓ A L'USUARI\ÀRIA
        Moll de Castella, 25. 43006 Tarragona
         de les 7.00 a les 19.00 hores
          977 230 456

 

 

 SISTEMES D'ACREDITACIÓ

 

SIT

 SIT | Sistema d'Identificació de Transportistes

 

A QUI VA DESTINAT?
Si sou TRANSPORTISTA que carrega o descarrega mercaderies amb origen o destí marítim.

Recordeu que per a l'entrada i sortida de mercaderies, l'accés habilitat es troba ubicat a l'Eix Transversal. 

 

LA PLATAFORMA

DUBTES?
 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

MÉS INFORMACIÓ SIT

 

Com funciona l'aplicació SIT?

Descarrega

Règims d'accés al recinte portuari SIT

Descarrega

Condicions SIT per a conductors

Descarrega

Condicions SIT per a empreses transportistes

Descarrega

 Reglament Genèric SIT/SAP  

 

Darreres actualitzacions sobre acreditacions

Accés Moll Química i Hidrocarburs

 

  Acreditació especial per als molls de la Química i Hidrocarburs

Qualsevol persona que vulgui accedir als molls de la Química o d’Hidrocarburs haurà de sol·licitar un permís específic. Aquest permís d’accés s’ha de sol·licitar i documentar prèviament a través de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé a través d'una comunicació escrita presentada al registre de l'Autoritat Portuària de Tarragona. 

L’empresa haurà d’acreditar el seu interès legítim per accedir a aquests molls mitjançant document que la vinculi amb una empresa resident, provisionista o consignatària. A títol orientatiu, l’empresa podrà acreditar l’interès legítim mitjançant contracte de prestació de serveis o mitjançant declaració responsable que demostri la seva vinculació laboral o contractual amb una de les empreses residents en aquests molls o amb alguna tercera empresa (provisionista / consignatària...) que presti serveis de forma habitual en aquestes zones.

Un cop aportada la documentació, l’Autoritat Portuària ha de verificar aquest interès i, en cas afirmatiu, procedirà a habilitar les acreditacions del personal perquè puguin accedir a aquests molls.

 

 

 

 

 

 

 

Canals socials

Propers esdeveniments fires i jornades

Dimecres 5 Mai 2021
Dijous 6 Mai 2021
15:00 - 18:30
III Agrifood International Congress

 

On som?