Atrás

Dubtes frequents

 

TREBALLAR AL PORT DE TARRAGONA

Quines opcions hi ha per treballar al Port de Tarragona?

La web del Port de Tarragona aglutina les diverses convocatòries públiques, ofertes de treball i vacants de la comunitat portuària a l'espai Treballa amb Nosaltres. Si en el moment de la vostra consulta, no hi ha cap vacant disponible que s'ajusti al vostre perfil, podeu enviar el vostre currículum a través de l'aplicació per a la sol·licitud de treball a l'Autoritat Portuària.

Treballa amb nosaltres

Hi ha diverses oportunitats loaborals relacionades amb l'Autoritat Portuària i el Port de Tarragona i la seva comunitat 
+ info

 

DIRECTORI D'EMPRESES 

On puc consultar el directori d'empreses que treballen habitualment al Port?

Disposem d'un registre d'empreses on hi trobareu la informació de contacte de les diferents empreses que treballen al Port de Tarragona, distribuïdes segons l'activitat: consignatàries, estibadores, transitàries, etc..

Comunitat Portuària

Accediu a aquest llistat 
+ info

 

LÍNIES REGULARS 

De quines línies regulars disposa el Port de Tarragona?

El Port de Tarragona treballa intensament per ampliar les connexions a escala internacional. Més d'una cinquantena de països i desenes de línies marítimes arreu del món, configuren l'oferta de línies regulars del nostre port.

Línies Regulars

Accediu al llistat de línies regulars
+ info

 

TARIFES I TAXES

On es poden consultar les tarifes i taxes vigents?

Hi ha diversos procediments, operacions i serveis que comporten la liquidació, el pagament i / o cobrament d'uns determinats imports.

Taxes i Tarifes

Vegeu les tarifes i taxes
+ info

EMBARCACIONS RECREATIVES

On es poden atracar les embarcacions recreatives?

Hi ha dos espais destinats a l'amarratge d'embarcacions recreatives. Si es tracta d'un vaixell amb una eslora no superior als 12 metres, el vostre punt d'amarratge és el Nàutic Tarragona. En canvi, si l'embarcació supera els 12 metres d'eslora, les instal·lacions d'amarratge s'ubiquen a Port Tarraco.

La marina del Moll de Costa

Port Tarraco
+ info
 

El Port Esportiu

Nàutic Tarragona
+ info
 

On es realitzen els tràmits administratius d'aquestes embarcacions?

Capitania Marítima és l'òrgan que exerceix les funcions administratives del Registre de matrícula de vaixells, i les d'expedició i renovació de títols, certificats i targetes que habiliten per la l'exercici professional a la marina mercant, a més de moltes altres funcions relacionades amb la marina mercant o embarcacions pesqueres. 
 

ACCEDIR O VISITAR PORT

Voleu accedir al recinte portuari?

Els punts d'accés al recinte són punts de seguretat amb control restringit. Per tant, és necessari obtenir l'acreditació pertinent d’accés al recinte portuari. Aquests permisos els gestiona el Centre d'Acreditacions, el qual expedeix i autoritza l'accés al recinte portuari. Hi podeu contactar al telèfon  977 23 04 56

Si sou transportistes que carregueu o descarregueu mercaderies amb origen o destí marítim, heu de consultar la normativa SIP, o podeu contactar-hi a través de Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Si no ho sou, però sou personal de empreses amb centre de treball al recinte portuari; de subministraments i auxiliars de l’activitat portuària; empreses que transporten consumibles, subministraments, etc. per al seu ús i consum al recinte portuari; o bé entitats i organismes públics amb competències en l’àmbit portuari, heu de consultar la normativa d'acreditacions SAP, o bé contactar a través de Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Centre d'Acreditacions

Informeu-vos del sistema d'acreditacions portuàries
+ info
  

Sou una entitat, associació, o centre d'ensenyament, i voleu concertar una visita recreativa  o cultural al Port de Tarragona?

Les entitats culturals, associacions o centres d'ensenyament, poden concertar una visita pedagògica mitjançant el Museu del Port de Tarragona. El Servei educatiu del Museu s'encarrega de donar a conèixer els diferents aspectes desenvolupats en l'activitat quotidiana d'un port comercial, pesquer i esportiu com el de Tarragona. També es pot gaudir d'una visita en golondrina per la dàrsena del Port de Tarragona, a més d'altres activitats programades de lleure i/o per a públic familiar, que podeu consultar a l'agenda cultural del Moll de Costa. Tot plegat pot concertar-se a través de Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al telèfon 977 259 400 a les extensions 4422 i 4411.

Museu del Port de Tarragona

Visiteu l'espai del Museu i conegueu les seves activitats
+ info
 

Sou estudiants de màster i/o ensenyaments superiors i voleu realitzar una visita tècnica a les instal·lacions del Port de Tarragona?

Dirigiu-vos al Servei d'Atenció al Client del Port de Tarragona, us atendrem per poder realitzar aquesta visita si encaixa en els supòsits previstos per a visites excepcionals. 

Contacteu amb el SAC

Empleneu el formulari digital i ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible.
+ info
 

VIATJAR 

Com tramitar una carta d'invitació d'estrangeria?

Aquests permisos i tràmits els gestiona el cos de Policia Nacional. Per aquest tràmit en concret podeu adreçar-vos a les Dependencias de la Comisaría Provincial de Tarragona que estan al Passeig del Gremi de Marejants (Moll de Costa), Tinglado núm. 3. Truqueu al 977 248 609 per rebre més informació.

Delegació del Govern d'Estrangeria

Per a més informació i altres tràmits podeu consultar aquesta web
+ info
  

Com vacunar-se per a visitar països extrangers?

Tota la informació, referent a la vacunació per a realitzar determinats viatges internacionals, la gestiona el Ministeri de Sanitat; concretament Sanitat Exterior. Les seves dependències a Tarragona es troben a la Plaça Imperial Tàrraco, número 4, 3a planta. Els telèfons de cita prèvia  són  977 999 080  i  977 084 088.

Atenció al Viatger

Trobareu més informació al seu web
+ info
 

On dirigir-se si heu de viatjar amb animals de companyia, des del Port de Tarragona?

Els desplaçaments d'animals de companyia estan regulats per normes sanitàries que garanteixen la seva salut i la de les persones. El Ministeri d' Agricultura i Pesca, Alimentació  Medi Ambient estableix la normativa zoosanitària. Si el vostre animal de companyia està dins dels paràmetres acceptats, i heu de viatjar des del Port de Tarragona, podeu obtenir l'autorització per fer-ho acudint a les Instal·lacions Frontereres de Control Sanitari de Mercaderies (IFCSM), que trobareu ubicades a l'edifici del PIF, situat al Moll d'Andalusia del Port de Tarragona. Podeu adreçar-vos-hi a través dels telèfons: 977 999 014 i 977 999 016. Recordeu que el PIF està situat al recinte portuari i necessitareu acreditació per accedir-hi.  

Podeu fer les vostres consultes sobre 'viatjar amb animals' a través dels telèfons: 977 999 014, 977 999 015 i 977 999 016. També podeu enviar correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Instal·lacions IFCSM

Conegueu més a fons aquestes instal·lacions  
+ info
 

Normativa Zoosanitària

Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Mediambient
+ info
 

ALTRES GESTIONS ADMINISTRATIVES 

Com es pot fer una consulta a la Policia Portuària?

Us heu d’adreçar a l’Oficina de Suport de la Policia Portuària. Ho podeu fer enviant un correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.; trucant al telèfon 977259450, o bé adreçant-vos personalment a l'ODS, ubicada al Carrer Trafalgar, s/núm. (accés del Moll de Reus).

Protecció Portuària

La Policia Portuària treballa en matèria de seguretat i relació Port-Ciutat 
+ info

 

 

 

 

Canals socials

Propers esdeveniments fires i jornades

Dimecres 5 Mai 2021
Dijous 6 Mai 2021
15:00 - 18:30
III Agrifood International Congress

Avís de circulació

Sense esdeveniments

     Servei Atenció al Client

    sac@porttarragona.cat

      977 259 400 | Ext. 1125

      977 259 462     

    Fax. 977 225 499   

SABER-NE MÉS