Atrás

La Difusió

El Museu del Port de Tarragona neix l’any 2000 amb l’objectiu de preservar i difondre el patrimoni marítim de la nostra costa i, més específicament, el patrimoni portuari de la ciutat. D’aquesta manera es posa a l’abast dels nostres visitants el dia a dia d’un port comercial, pesquer i esportiu com és el Port de Tarragona. La finalitat del Museu és consolidar-se en l’espai on el ciutadà contempla i coneix el funcionament quotidià d’un port, motor econòmic de les nostres contrades des de sempre.

Total  22.068 persones usuàries al 2016

 

43% visites d'activitats pedagògiques

30% visites individuals o en grup

27% visites resta activitats programades

 

  

Concurs Instagram

V CONCURS INSTAGRAM MUSEU DEL PORT

#navegantpelport2017

El diumenge 2 de juliol es va celebrar el V Concurs d’Instagram del Museu del Port. Les fotografies es van realitzar durant un viatge amb golondrina dins les instal•lacions portuàries, gaudint d’indrets i punts de vista diferents als habituals. Les places eren limitades i els participants van ser admesos per ordre d’inscripció. Calia inscriure’s a partir del 14 de juny de 2017 a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., fent constar nom i cognoms, un perfil d’usuari, un correu electrònic i un mòbil de contacte.

 

ENTREGA DE PREMIS

Després de veure'n el resultat, el jurat d'aquest concurs en va determinar els guanyadors. L'entrega de premis es va fer al Museu del Port, amb l’assistència de part dels participants i dels membres del jurat. Crisitna Roca va ser la guanyadora de la millor fotografia i Mariona Fernández de la imatge més creativa.

 

Una selecció de les millors imatges dels 'instagramers' protagonitza una exposició al Museu

A la jornada del concurs hi van participar 29 instagramers.

La selecció final ha estat de 26 fotografies, que formen part de l’exposició inaugurada a principis d'octubre al Museu. L’exposició s’emmarca dins el format expositiu Compartint la mar amb @navegantpelport2017. Romandrà oberta fins el 7 de gener de 2018.

CRISTINA ROCA
millor fotografia 

 

MARIONA FERNÁNDEZ
 imatge més creativa

BASES DEL V CONCURS INSTAGRAM MUSEU DEL PORT

 

 Tema fotogràfic:

Les fotografies hauran estat realitzades el diumenge 2 de juliol de 2017 durant el recorregut en barca dins de les instal·lacions portuàries.

 Inscripcions: 

Les places són limitades i els participants seran admesos per ordre d’inscripció. Caldrà inscriure’s a partir del 14 de juny de 2017 a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., fent constar nom i cognoms, un perfil d’usuari, un correu electrònic i un mòbil de contacte. L’assumpte del missatge ha de ser CONCURS INSTAGRAM.

Participants:

Qualsevol persona que disposi d'Instagram i respecti les condicions de l’aplicació.

 Presentació de les obres:

Els participants publicaran les fotografies realitzades amb el seu telèfon al seu compte d’Instagram i les etiquetaran amb el hashtag #navegantpelport2017 i @museuporttarragona del 2 al 16 de juliol de 2017. Cada participant podrà presentar un màxim de dues fotografies per categoria. Només s’acceptaran fotografies publicades a Instagram i etiquetades correctament. Les imatges han de tenir un títol i l’autor ha de quedar identificat. Regularment, es publicaran fotografies al perfil de Facebook i Twitter del Museu del Port de Tarragona.

@museuporttarragona

 Contingut de l'obra presentada:

Els participants assumeixen la responsabilitat envers l’Autoritat Portuària de Tarragona del contingut de la proposta presentada i en seran responsables davant de tercers. Els participants, també, es fan responsables davant de tercers d'haver obtingut els drets d'imatge de les persones que apareixen fotografiades, amb total indemnitat per part de l’Autoritat Portuària de Tarragona. L'enviament d'una imatge al concurs no ha d'infringir els drets de reproducció ni cap altre dret de tercers.

 Identificador dels guanyadors: 

Per poder rebre el premi caldrà que els guanyadors s'identifiquin, des del seu terminal amb l’usuari i la fotografia presentada. Els guanyadors es donaran a conèixer en aquest web, el Facebook i el Twitter del Museu del Port de Tarragona.

 Durada del concurs:

La convocatòria serà vàlida per a fotografies realitzades el 2 de juliol de 2017. El termini màxim per presentar-les serà fins el dia 16 de juliol  de 2017.

 Premis

Es lliuraran dos premis corresponents a dues categories: a la millor fotografia i a la imatge més creativa. Ambdós consistiran en un sopar per a dues persones al barri mariner del Serrallo i dues hores de pàrquing.

 Jurat i veredicte:

Designat pel Museu del Port de Tarragona es reunirà al mes de setembre, donant el seu veredicte per les festes de Santa Tecla 2017, un cop s’hagi comprovat que les fotografies s’hagin realitzat des d’un telèfon mòbil.

 Drets de difusió i publicació:

Totes les fotografies presentades passaran a formar part de l’Arxiu d’Imatges del Museu del Port de Tarragona, entenent que se’ns cedeixen els drets de difusió i publicació per publicitar les activitats del Museu al web del Museu, xarxes socials o a revistes i publicacions diverses.

 Dret d'admissió:

 La participació en aquest concurs implica la total acceptació de les bases. El Museu del Port de Tarragona i l’Autoritat Portuària de Tarragona es reserven el dret d’acceptar les obres segons s’ajustin o no al tema plantejat.

 Protecció de dades:

En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), el RD 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic l’Autoritat Portuària de Tarragona us informa que la vostra direcció de correu electrònic i les dades personals facilitades seran incloses en un fitxer i seran objecte de tractament únicament i exclusivament amb la finalitat de publicitar les activitats del Museu.
L’Autoritat Portuària de Tarragona, com a responsable del fitxer, us reconeix la possibilitat d’exercir, gratuïtament, els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant la tramesa d’una comunicació per escrit a l’Autoritat Portuària de Tarragona a l’adreça: passeig de l’Escullera s/n, 43004 Tarragona, a la qual haureu d’adjuntar còpia d’un document que acrediti la vostra identitat i indicar expressament el dret que desitgeu exercir.

 

Coneixeu el Museu

Programa pedagògic

Programa pedagògic


El servei educatiu del Museu vol donar a conèixer, als escolars que visitin el Port, els diferents aspectes desenvolupats en l'activitat quotidiana d'un port comercial, pesquer i esportiu com el de Tarragona.

La difusió

La difusió


Des del Museu del Port organitzem actes i activitats per a tots els públics amb l’objectiu prioritari de donar a conèixer el món marítim i portuari.

Què hem fet

Què hem fet


A continuació us oferim una mostra multimèdia d'algunes de les activitats que des del Museu s'han fet durant els darrers anys.

AGENDA D'ACTIVITATS PORT I CIUTAT TARDOR 2017

Activitats culturals i lúdiques

Visita la nostra agenda
+ info

 

Propers esdeveniments al Museu

5 Octubre 2017
7 Gener 2018
20:00 - 00:00
Exposició Concurs Instagram #navegantpelport2017
Museu del Port

    Museu del Port

     museuport@porttarragona.cat

      977 259 400 | Recepció Ext. 4411

     Reserves Ext. 4422

      Ubicació del Museu del Port

 

 

 

Canals socials Museu del Port