Atrás

La Difusió

El Museu del Port de Tarragona neix l’any 2000 amb l’objectiu de preservar i difondre el patrimoni marítim de la nostra costa i, més específicament, el patrimoni portuari de la ciutat. D’aquesta manera es posa a l’abast dels nostres visitants el dia a dia d’un port comercial, pesquer i esportiu com és el Port de Tarragona. La finalitat del Museu és consolidar-se en l’espai on el ciutadà contempla i coneix el funcionament quotidià d’un port, motor econòmic de les nostres contrades des de sempre.

Total  30.126 persones usuàries al 2019

 

34,7% visites d'activitats pedagògiques -10.455 persones

33,7% visites individuals o en grup - 10.155 persones

31,6% visites resta activitats programades - 9.516 persones

VI Concurs Instagram

VI CONCURS INSTAGRAM MUSEU DEL PORT

#100santaeulaliatarragona

En el marc de la commemoració del centenari del pailebot Santa Eulàlia aquest vaixell, del Museu Marítim de Barcelona, es podrà visitar de l’1 al 5 de juliol al Moll de Costa del Port de Tarragona . Les fotografies han de mostrar el pailebot Santa Eulàlia, en la seva estada a Tarragona de l’1 al 5 de juliol de 2018. Per concursar caldrà inscriure’s del 18 de juny al 5 de juliol de 2018 a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., fent constar nom i cognoms, un perfil d’usuari, un correu electrònic i mòbil de contacte. L’assumpte del missatge ha de ser 100 SANTA EULALIA TARRAGONA.

 

 

 

 

BASES DEL VI CONCURS INSTAGRAM MUSEU DEL PORT

 

 Tema fotogràfic:

Les fotografies han de mostrar el pailebot Santa Eulàlia, en la seva estada a Tarragona de l’1 al 5 de juliol de 2018.

 Inscripcions: 

Per concursar caldrà inscriure’s del 18 de juny al 5 de juliol de 2018 a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., fent constar nom i cognoms, un perfil d’usuari, un correu electrònic i mòbil de contacte. L’assumpte del missatge ha de ser 100 SANTA EULALIA TARRAGONA

Participants:

Qualsevol persona que disposi d'Instagram i respecti les condicions de l’aplicació.

 Presentació de les obres:

Els participants publicaran les fotografies realitzades amb el seu telèfon al seu compte d’Instagram i les etiquetaran amb @museuporttarragona i el hashtag #100santaeulaliatarragona. Cada participant podrà etiquetar tantes fotografies sobre la temàtica com desitgi, però haurà d’enviar a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. les que presenti a concurs amb un màxim de quatre fotografies per usuari. Només s’acceptaran fotografies publicades a Instagram i etiquetades correctament. Regularment, es publicaran fotografies al perfil de Facebook i Twitter del Museu del Port de Tarragona.

@museuporttarragona

 Contingut de l'obra presentada:

Els participants assumeixen la responsabilitat envers l’Autoritat Portuària de Tarragona del contingut de la proposta presentada i en seran responsables davant de tercers. Els participants, també, es fan responsables davant de tercers d'haver obtingut els drets d'imatge de les persones que apareixen fotografiades, amb total indemnitat per part de l’Autoritat Portuària de Tarragona. L'enviament d'una imatge al concurs no ha d'infringir els drets de reproducció ni cap altre dret de tercers.

 Identificador dels guanyadors: 

Per poder rebre el premi caldrà que els guanyadors s'identifiquin, des del seu terminal amb l’usuari i la fotografia presentada. Els guanyadors es donaran a conèixer a través de la web (https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/museu-port/la-difusio), Facebook i Twitter del Museu del Port de Tarragona.

 Durada del concurs:

La convocatòria serà vàlida per a fotografies realitzades de l’1 al 5 de juliol de 2018. El termini màxim per presentar-les serà fins el dia 20 de juliol de 2018 a les 24h.

 Premis

A la millor fotografia i a la fotografia més creativa: Una navegada per a dues persones a bord del pailebot Santa Eulàlia per la costa barcelonina.

 Jurat i veredicte:

Designat pel Museu del Port de Tarragona es reunirà al mes de setembre, donant el seu veredicte abans de les festes de Sta. Tecla 2018, un cop s’hagi comprovat que les fotografies s’hagin realitzat des d’un telèfon mòbil.

 Drets de difusió i publicació:

Totes les fotografies presentades passaran a formar part de l’Arxiu d’Imatges del Museu del Port, entenent que se’ns cedeixen els drets de difusió i publicació per publicitar les activitats del Museu al web del Museu, xarxes socials o a revistes i publicacions diverses.

 Dret d'admissió:

 La participació en aquest concurs implica la total acceptació de les bases. El Museu del Port de Tarragona i l’Autoritat Portuària de Tarragona es reserven el dret d’acceptar les obres segons s’ajustin o no al tema plantejat.

 Protecció de dades:

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril de 2016, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formen part dels tractaments titularitat de l’Autoritat Portuària de Tarragona i seran objecte de tractament únicament i exclusivament amb la finalitat d’enviar publicitat de les activitats del Museu. Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel•lació, oposició i, en el seu cas, portabilitat i limitació, enviant un escrit acompanyat d’una fotocòpia del DNI a l’adreça següent: passeig de l’Escullera s/n - 43004 Tarragona o bé per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Descarrega bases del concurs en format pdf

  RESULTATS VI CONCURS INSTAGRAM MUSEU DEL PORT #100santaeulaliatarragona

ANNA BLANCO CASAÑAS
millor fotografia 

 

ROSA MARI GABRIEL BLANCH
 imatge més creativa

FRANCESC MONTMANY MALAGELADA
menció millor fotografia 

 

LORENZO PÉREZ
menció fotografia més creativa

 

Coneixeu el Museu

Programa pedagògic

Programa pedagògic


El servei educatiu del Museu vol donar a conèixer, als escolars que visitin el Port, els diferents aspectes desenvolupats en l'activitat quotidiana d'un port comercial, pesquer i esportiu com el de Tarragona.

La difusió

La difusió


Des del Museu del Port organitzem actes i activitats per a tots els públics amb l’objectiu prioritari de donar a conèixer el món marítim i portuari.

Què hem fet

Què hem fet


A continuació us oferim una mostra multimèdia d'algunes de les activitats que des del Museu s'han fet durant els darrers anys.

AGENDA D'ACTIVITATS PORT I CIUTAT HIVERN 2020

Activitats culturals i lúdiques

Visita la nostra agenda
+ info

 

Propers esdeveniments al Museu

15 Març 2020

12:00 -
Vine i pesca la història!
Museu del Port

    Museu del Port

     museuport@porttarragona.cat

     Directe 977 259 434

      977 259 400 | Recepció Ext. 4411

     Reserves Ext. 4422

 

      Ubicació del Museu del Port

 

 

 

Canals socials Museu del Port