Atrás

Project Cargo

Port de referència a la Mediterrània

El tràfic de project cargo és, en aquests moments, una aposta del nostre Port dins de l'estratègia de creixement i diversificació de tràfics.

El Port de Tarragona està consolidant el seu posicionament com un dels ports de referència a la Mediterrània pel que fa a exportació de càrregues especials, ja que comptem amb especialistes en tot tipus de transports i tenim personal qualificat que coordina i organitza les operatives des de l’origen a la destinació.

I, gràcies al fet que Tarragona compta amb el clúster químic més gran del sud d’Europa, aquest tipus de càrrega es beneficia de la potent pedrera de professionals provinents de la indústria auxiliar química de Tarragona.

Una elecció encertada

 

La infraestructura portuària tarragonina té una particularitat molt destacable: una excel·lent climatologia que permet que gairebé la totalitat dels projectes es realitzin en esplanades a l'aire lliure, i es facilita l'embarcament directe des del moll.

Tanmateix també té altres avantatges:

 Àmplies àrees operacionals en els molls

 Rampes ro-ro

Excel·lent accessibilitat terrestre i ferroviària

Serveis eficients i personal qualificat per a l'estiba i desestiba

 

Pedrera de professionals qualificats

 

La construcció d'un projecte de project cargo pot comportar 1.000.000 hores de treball per a la seva execució, i requereix diferents perfils professionals com soldadors, electricistes, instal·ladors, enginyers, etc.

El Port de Tarragona compta amb el clúster petroquímic més gran del sud d'Europa, la qual cosa suposa un avantatge per a les empreses que realitzen operatives de project cargo, ja que poden nodrir-se de la potent pedrera de professionals provinents de la indústria auxiliar química de Tarragona.

A més a més, aquestes empreses poden comptar amb la borsa de tècnics especialitzats en la construcció d'aquest tipus d'estructures amb què compta el Port de Tarragona.

CALAT MÀXIM
16 metres

LÍNIA D'ATRACADA
3.500 metres

SUPERFÍCIE DESTINADA
280.000 m2

RAMPES RO-RO
11

 

ZONES PER A L'OPERATIVA D'AQUEST TRÀFIC
 

 

Amb qui treballem?

 SCHWARTZ HAUTMON, SL

 

 COPISA, SL

 

 GRUPO LINDE SA

Breakbulk & Project Cargo

Descarrega tríptic

 

Contacte

 Departament Comercial i Desenvolupament de Negoci

 Daniel Cid 

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 +34 977 259 400 | Ext. 1319

 

ALTRES TRÀFICS

 

 

Propers esdeveniments fires i jornades

Dimecres 20 Desembre 2017
Dimecres 20 Desembre 2017
00:00 - 00:00
Visita institucional
Port de Tarragona

 

On som?

 

 

 

 

SABER-NE MÉS