Programme of events

CINEMA: El periple. La vella llum d’Europa

   Tuesday, 19. February 2019, 19:00

 

Cartell_Sirgadors_A3.jpg

 

 

El Periple, la vella llum d’Europa

Dins els actes de commemoració dels 80 anys de l’acabament de la Guerra Civil a Tarragona, l’Arxiu del Port de Tarragona, organitza la projecció del film El Periple la vella llum d’Europa per al pròxim dimarts 19 de febrer a les 19 h.

L’acte, que es farà al Teatret del Serrallo, comptarà amb l’actuació en directe de Los Sirgadors, autors de la BSO del film que interpretaran un tast del seu nou espectacle: Un viatge musical des de la caiguda del front de l’Ebre a l’exili sirià.

El Periple, una història sobre tres exilis, gira entorn l’experiència vital de tres personatges: un alt executiu d’una multinacional, un vell torrer de fars i el líder d’un camp de refugiats sirians a Grècia. La vida en aïllament, el bloqueig de l’individu i els estats a la Mediterrània són els grans temes de què tracta.

Produït per Segula films i dirigit per l’ebrenc Mario Pons Muria, el film, segons paraules del seu director pretén: “denunciar la crisi de valors a Europa, una llum que s’apaga com fa 80 anys amb la Guerra Civil espanyola, intento narrar quina és la llum de la consciència que hem de conservar tots dins per trobar el camí de la pau, allunyant-nos de l’odi, de les provocacions, dels totalitarismes que porten a les guerres”.

 

Organitza: Arxiu del Port

 

Location 

El Teatret
Carrer Trafalgar, 25
Tarragona
Catalunya
43004
Espanya
977 259 400
http://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/teatret-del-serrallo

 

 

 

 

id: 741