Programme of events

CURSA I CAMPANYA SANG SILVESTRE

   From Tuesday, 27. November 2018
To Monday, 31. December 2018

 

Castells.jpg

 

SANG SILVESTRE, DONA SANG I CORRE

Cada any Tarragona Fondistes organitza, amb la col.laboració del Port de Tarragona, la cursa Sant Silvestre el dia 31 de desembre. Enguany s’afegeix la campanya solidària “Sang Silvesre” destinada a incentivar, en aquestes dates, la donació de sang.

La campanya està destinada a dotar el Banc de Sang i Teixits de l'Hospital Joan XXIII de suficients reserves per afrontar les dates de Nadal i Cap d'Any. Els corredors poden obtenir la seva inscripció gratuïta a la 15a Edició de la BBVA CX Cursa de Sant Silvestre de Tarragona.

Els primers 150 corredors que donin sang a l’Hospital Joan XXIII fins al 15 de desembre podran formalitzar allí mateix, de manera gratuïta, la seva inscripció a la cursa en forma de ‘Pitrall Solidari’, i rebran, a més, la bossa de corredor.

Pel que fa a inscripcions generals, aquestes es poden fer en línia fins al 27 de desembre a les 20 h o fins a arribar als 2.100 corredors.

La distància a recórrer és de 6,5 quilòmetres.

Tots els pitralls i la bossa-obsequi es podran recollir a la Confraria de Pescadors de Tarragona els dies 29 i 30 de desembre de 10.00 h a 18.00 h i el 31 de desembre a partir de les 9.30 h.Animem a tothom a participar-hi.

INFORMACIÓ SOBRE LES INSCRIPCIONS GENERALS

Inscripcions en línia en aquest enllaç / Inscripcions presencials fins el 22 de desembre a Tarragona: Wala, Restaurant Rafael, Body Viu i C.N. Tarraco. A Reus: Esports Armobal. 13 € fins al 24 de desembre / a partir del 25 de desembre 14 €

Organitzat per : Club Esportiu Tarragona Fondistes i Banc de Sang i Teixits de Tarragona

Pàgina oficial Cursa Sant Silvestre

 
+ info
     

 

Location 

Hospital Joan XXIII

 

id: 672