Port Tarragona participa en unes jornades tècniques a Panamà

Port Tarragona participa en unes jornades tècniques a Panamà
26 Jul
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El director de Domini Públic de l’APT participa en una taula rodona sobre “Models i règim jurídic de les concessions portuàries”

El president Saül Garreta explica els plans de descarbonització del Port de Tarragona

El president de Port Tarragona, Saül Garreta, i el director de Domini Públic i Protecció Portuària, Josep Lluís Díez, han participat en la Conferència LAMMIS – Latin American Merchant Marine Industry Summit, organitzada per la Asociación Panameña de Oficiales de Marina (APOM) i patrocinada per la Universidad Marítima Internacional de Panamá (UMIP). Garreta ha estat l’encarregat de fer una ponència amb el títol “Port de Tarragona, rumbo a la descarbonización #EcoPort2027” i, Josep Lluís Díez ha participat en una taula rodona per parlar, entre altres temes, de “Modelos y régimen jurídico de las concesiones portuarias”. En aquesta trobada internacional també hi ha participat el port de Bilbao i l’organisme autònom Puertos del Estado.

La LAMMIS (Latin American Merchant Marine Industry Summit) és un esdeveniment marítim internacional orientat a promoure negocis, difondre informació i educar els actuals i futurs professionals de la indústria nacional i internacional sobre les diverses tendències, solucions, usos, aplicacions i desenvolupaments tecnològics en diverses àrees del sector marítim. El seu objectiu és implementar una finestra de trobada, promoció i actualització, adreçat a diferents actors de la indústria marítima-portuària a nivell llatinoamericà, reunits amb la finalitat d'enfortir els llaços de cooperació, entesa i alhora, consolidar la participació conjunta i activa del sector marítim per afrontar els reptes i oportunitats que es requereixen en un món canviant i tan dinàmic com ho és la indústria marítima. 

Aquest esdeveniment celebrat entre el 19 i el 21 de juliol és la primera vegada que s'organitza en format fòrum en el qual han pogut interactuar els diferents components del sector marítim, el transport, la càrrega, la logística i la indústria marítima auxiliar. La cimera internacional ha tractat els temes de més actualitat que afecten la logística i el transport marítim, entre ells, l’aplicació de la Intel·ligència Artificial en el sector, els avenços tècnics en el transport marítim, seguretat cibernètica i sostenibilitat i transició energètica.

El Port de Tarragona i altres organitzacions de l’Estat espanyol han aportat l’enfocament de cadascuna d’elles davant dels reptes de futur del sector en aspectes com la descarbonització de l’activitat portuària, en transició energètica i en temes tècnics com el marc legal, característiques i casos en els processos administratius per a la concessió d’espais portuaris.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona