Port Tarragona participa en unes jornades tècniques a Panamà

Port Tarragona participa en unes jornades tècniques a Panamà
26 Jul
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El director de Domini Públic de l’APT participa en una taula rodona sobre “Models i règim jurídic de les concessions portuàries”

El president Saül Garreta explica els plans de descarbonització del Port de Tarragona

El president de Port Tarragona, Saül Garreta, i el director de Domini Públic i Protecció Portuària, Josep Lluís Díez, han participat en la Conferència LAMMIS – Latin American Merchant Marine Industry Summit, organitzada per la Asociación Panameña de Oficiales de Marina (APOM) i patrocinada per la Universidad Marítima Internacional de Panamá (UMIP). Garreta ha estat l’encarregat de fer una ponència amb el títol “Port de Tarragona, rumbo a la descarbonización #EcoPort2027” i, Josep Lluís Díez ha participat en una taula rodona per parlar, entre altres temes, de “Modelos y régimen jurídico de las concesiones portuarias”. En aquesta trobada internacional també hi ha participat el port de Bilbao i l’organisme autònom Puertos del Estado.

La LAMMIS (Latin American Merchant Marine Industry Summit) és un esdeveniment marítim internacional orientat a promoure negocis, difondre informació i educar els actuals i futurs professionals de la indústria nacional i internacional sobre les diverses tendències, solucions, usos, aplicacions i desenvolupaments tecnològics en diverses àrees del sector marítim. El seu objectiu és implementar una finestra de trobada, promoció i actualització, adreçat a diferents actors de la indústria marítima-portuària a nivell llatinoamericà, reunits amb la finalitat d'enfortir els llaços de cooperació, entesa i alhora, consolidar la participació conjunta i activa del sector marítim per afrontar els reptes i oportunitats que es requereixen en un món canviant i tan dinàmic com ho és la indústria marítima. 

Aquest esdeveniment celebrat entre el 19 i el 21 de juliol és la primera vegada que s'organitza en format fòrum en el qual han pogut interactuar els diferents components del sector marítim, el transport, la càrrega, la logística i la indústria marítima auxiliar. La cimera internacional ha tractat els temes de més actualitat que afecten la logística i el transport marítim, entre ells, l’aplicació de la Intel·ligència Artificial en el sector, els avenços tècnics en el transport marítim, seguretat cibernètica i sostenibilitat i transició energètica.

El Port de Tarragona i altres organitzacions de l’Estat espanyol han aportat l’enfocament de cadascuna d’elles davant dels reptes de futur del sector en aspectes com la descarbonització de l’activitat portuària, en transició energètica i en temes tècnics com el marc legal, característiques i casos en els processos administratius per a la concessió d’espais portuaris.

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona