Estudiants estrangers de Nàutica visiten el Port de Tarragona

Estudiants estrangers de Nàutica visiten el Port de Tarragona
24 Jan
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

La policia portuària i els Mossos d’Esquadra expliquen les seves funcions de seguretat

L’Institut de Seguretat Pública de Catalunya ha organitzat una visita amb estudiants universitaris internacionals per explicar les principals funcions marítimes de la Policia Portuària del Port i de Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya. La trobada va tenir lloc el passat dia 20 de gener a les dependències de la Policia Portuària del Port Tarragona. Una vintena d’alumnes del final de la carrera Nàutic-Militar procedents dels Emirats Àrabs Units, van poder escoltar, amb interès, les principals funcions d’aquest equip de seguretat. El taller va ser programat per l’institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) i la visita va comptar amb representants de la Policia Marítima de Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya i de la Policia Portuària del Port. Tots dos cossos van explicar les funcions policials, cadascuna en el seu àmbit de competències i al finalitzar les explicacions van fer una visita a les embarcacions de seguretat més representatives per tal d’explicar-los-hi el funcionament dels sistemes de seguretat i ajuda a la navegació.

Port Tarragona col·labora amb l’ISPC

LDesprés de les xerrades i explicacions que van tenir lloc a les dependències de la Policia Portuària de Port Tarragona, els i les estudiants es van desplaçar fins al nou pantalà del Serrallo on estaven atracades les dues embarcacions dels equips de seguretat de Mossos i Policia Portuària.

L’alumnat ha pogut adquirir coneixements i habilitats tècniques diferents però amb un denominador comú. Tots dos cossos policials han remarcat la importància de tenir clar l’objectiu de les seves tasques diàries. Per una banda, l’atenció a la ciutadania i per altra, la protecció, prevenció i seguretat de totes les persones i accions que es desenvolupen i que estiguin sota les seves competències.

La policia portuària de l’APT

La protecció portuària del Port de Tarragona es desplega des del Cos de la Policia Portuària del Port. El formem una cinquantena de professionals, policials, administratius i tècnics, organitzats jeràrquicament: cap de divisió, responsables, caps de servei, caps d'equip i agents fixos i eventuals. Per accedir al cos cal superar les proves d'accés quan aquestes són convocades i publicades a https://www.porttarragona.cat/ca/autoritat-portuaria-tarragona/organitzacio-rh/treballa-nosaltres.

Tots els membres del cos han estat formats a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, tant en la formació bàsica com en les formacions de promoció. Així mateix, reben formació continuada en aquells àmbits relacionats amb les funcions i competències específiques que desenvolupen en zona portuària.

És un cos de policia administrativa professionalitzat, compromès amb la protecció i que participa activament, vetllant per la seguretat integral de les instal·lacions portuàries i de l'entorn Port-ciutat. Responsabilitat, compromís, fiabilitat i professionalitat són els valors que els identifiquen i guien les funcions, sempre alineats amb la missió, visió i valors de l'Autoritat Portuària de Tarragona.

Més informació a:

https://www.porttarragona.cat/ca/port/seguretat-integral/proteccio-portuaria

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona

Benvingudes i benvinguts al nou disseny de PortTarragona.cat

 

A partir del dilluns, 20 de març, tens en actiu el nou disseny de la web del PortTarragona.

Hem treballat conservant la mateixa arquitectura d’informació. És a dir, imatge nova però mantenint les mateixes carpetes d’informació de menús i submenús. A més la pàgina està preparada per ser visualitzada amb el nou disseny a tauletes i mòbils.

Una nova finestra de comunicació més actual i atractiva!