Tercera edició de la mostra ‘Expressa’t’ al Moll de Costa: un escenari per al talent artístic de Tarragona

Tercera edició de la mostra ‘Expressa’t’ al Moll de Costa: un escenari per al talent artístic de Tarragona
07 Apr
2022

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

La mostra posa en valor la tasca d’escoles, associacions i entitats culturals en diferents vessants artístiques

El Moll de Costa acollirà les actuacions artístiques del 27 al 29 de maig de 2022

El divendres 6 de maig finalitza el termini per a inscriure’s a la mostra i es poden descarregar les bases a https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/moll-costa#expressat

El Port de Tarragona, després de l’èxit assolit en les anteriors edicions de la Mostra Expressa’t, ha decidit organitzar una tercera edició amb l’objectiu de promoure la cultura al territori i, en especial, posar en valor la tasca que realitzen les escoles, les associacions i les entitats en l’àmbit cultural en les seves diferents vessants: dansa, música i altres manifestacions artístiques en un escenari immillorable de mar, música i moviments al Moll de Costa. La tercera edició se celebrarà aquesta primavera, concretament, del divendres 27 al diumenge 29 de maig de 2022. La mostra Expressa’t va néixer el maig de 2021 davant les nombroses peticions de diferents entitats i escoles que buscaven espais a l’aire lliure per realitzar concerts i actuacions. Davant d’aquesta necessitat, el Port de Tarragona va habilitar la plaça situada davant del Tinglado 1 del Moll de Costa, a l’aire lliure, per acollir-hi actuacions musicals, de ball, teatre entre d’altres. En aquesta tercera edició, com en les anteriors, hi poden participar totes les escoles, centres, associacions, entitats públiques o privades del Camp de Tarragona que tinguin com a activitat principal la formació i l’aposta per les diferents disciplines artístiques.

Com participar a Expressa’t

Les entitats o escoles interessades a participar en la mostra artística han d’enviar un formulari amb les dades establertes a les bases (https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/moll-costa#expressat) a l’adreça electrònica This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. abans del divendres 6 de maig de 2022. En aquest espai web es pot trobar el formulari d’inscripció, els requisits i la documentació necessària per poder sol·licitar la participació en aquesta tercera edició.

Presentació, peticions i selecció

El Port de Tarragona estudiarà les propostes rebudes per decidir quines seran les escoles i entitats que participaran a la tercera edició de la mostra Expressa’t 2022 i l’escenari proposat. Els criteris que es tindran en compte estaran alineats, d’una banda, en intentar aplegar escoles i entitats de diferents disciplines i, de l’altra, en la valoració de la proposta i l’ordre d’arribada de la petició. El dijous 11 de maig es farà públic la llista d’entitats i escoles que poden participar en l’edició d’enguany alhora que rebran aquestes entitats un correu confirmant la seva participació. També es publicarà a la pàgina web del Port de Tarragona (https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/moll-costa) i les xarxes socials del @PortTarragona i @MolldeCosta (Twitter, Facebook i Instagram). En aquests mateixos enllaços es publiquen els documents necessaris per presentar-se a la mostra (requisits, bases, drets d’imatge, etc.).

Mesures Covid-19

Pel que fa a les mesures de seguretat i higiene necessàries derivades de la situació motivada pel Covid-19, se seguiran els protocols que marqui la normativa vigent durant les dates de la celebració de les actuacions per a garantir la seguretat de totes les persones que hi assisteixin.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona