Tercera edició de la mostra ‘Expressa’t’ al Moll de Costa: un escenari per al talent artístic de Tarragona

Tercera edició de la mostra ‘Expressa’t’ al Moll de Costa: un escenari per al talent artístic de Tarragona
07 Abr
2022

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

La mostra posa en valor la tasca d’escoles, associacions i entitats culturals en diferents vessants artístiques

El Moll de Costa acollirà les actuacions artístiques del 27 al 29 de maig de 2022

El divendres 6 de maig finalitza el termini per a inscriure’s a la mostra i es poden descarregar les bases a https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/moll-costa#expressat

El Port de Tarragona, després de l’èxit assolit en les anteriors edicions de la Mostra Expressa’t, ha decidit organitzar una tercera edició amb l’objectiu de promoure la cultura al territori i, en especial, posar en valor la tasca que realitzen les escoles, les associacions i les entitats en l’àmbit cultural en les seves diferents vessants: dansa, música i altres manifestacions artístiques en un escenari immillorable de mar, música i moviments al Moll de Costa. La tercera edició se celebrarà aquesta primavera, concretament, del divendres 27 al diumenge 29 de maig de 2022. La mostra Expressa’t va néixer el maig de 2021 davant les nombroses peticions de diferents entitats i escoles que buscaven espais a l’aire lliure per realitzar concerts i actuacions. Davant d’aquesta necessitat, el Port de Tarragona va habilitar la plaça situada davant del Tinglado 1 del Moll de Costa, a l’aire lliure, per acollir-hi actuacions musicals, de ball, teatre entre d’altres. En aquesta tercera edició, com en les anteriors, hi poden participar totes les escoles, centres, associacions, entitats públiques o privades del Camp de Tarragona que tinguin com a activitat principal la formació i l’aposta per les diferents disciplines artístiques.

Com participar a Expressa’t

Les entitats o escoles interessades a participar en la mostra artística han d’enviar un formulari amb les dades establertes a les bases (https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/moll-costa#expressat) a l’adreça electrònica Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. abans del divendres 6 de maig de 2022. En aquest espai web es pot trobar el formulari d’inscripció, els requisits i la documentació necessària per poder sol·licitar la participació en aquesta tercera edició.

Presentació, peticions i selecció

El Port de Tarragona estudiarà les propostes rebudes per decidir quines seran les escoles i entitats que participaran a la tercera edició de la mostra Expressa’t 2022 i l’escenari proposat. Els criteris que es tindran en compte estaran alineats, d’una banda, en intentar aplegar escoles i entitats de diferents disciplines i, de l’altra, en la valoració de la proposta i l’ordre d’arribada de la petició. El dijous 11 de maig es farà públic la llista d’entitats i escoles que poden participar en l’edició d’enguany alhora que rebran aquestes entitats un correu confirmant la seva participació. També es publicarà a la pàgina web del Port de Tarragona (https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/moll-costa) i les xarxes socials del @PortTarragona i @MolldeCosta (Twitter, Facebook i Instagram). En aquests mateixos enllaços es publiquen els documents necessaris per presentar-se a la mostra (requisits, bases, drets d’imatge, etc.).

Mesures Covid-19

Pel que fa a les mesures de seguretat i higiene necessàries derivades de la situació motivada pel Covid-19, se seguiran els protocols que marqui la normativa vigent durant les dates de la celebració de les actuacions per a garantir la seguretat de totes les persones que hi assisteixin.

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de Vaixells

Situación de Vaixells

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona

Benvingudes i benvinguts al nou disseny de PortTarragona.cat

 

A partir del dilluns, 20 de març, tens en actiu el nou disseny de la web del PortTarragona.

Hem treballat conservant la mateixa arquitectura d’informació. És a dir, imatge nova però mantenint les mateixes carpetes d’informació de menús i submenús. A més la pàgina està preparada per ser visualitzada amb el nou disseny a tauletes i mòbils.

Una nova finestra de comunicació més actual i atractiva!