Tercera edició de la mostra ‘Expressa’t’ al Moll de Costa: un escenari per al talent artístic de Tarragona

Tercera edició de la mostra ‘Expressa’t’ al Moll de Costa: un escenari per al talent artístic de Tarragona
07 Abr
2022

La mostra posa en valor la tasca d’escoles, associacions i entitats culturals en diferents vessants artístiques

El Moll de Costa acollirà les actuacions artístiques del 27 al 29 de maig de 2022

El divendres 6 de maig finalitza el termini per a inscriure’s a la mostra i es poden descarregar les bases a https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/moll-costa#expressat

El Port de Tarragona, després de l’èxit assolit en les anteriors edicions de la Mostra Expressa’t, ha decidit organitzar una tercera edició amb l’objectiu de promoure la cultura al territori i, en especial, posar en valor la tasca que realitzen les escoles, les associacions i les entitats en l’àmbit cultural en les seves diferents vessants: dansa, música i altres manifestacions artístiques en un escenari immillorable de mar, música i moviments al Moll de Costa. La tercera edició se celebrarà aquesta primavera, concretament, del divendres 27 al diumenge 29 de maig de 2022. La mostra Expressa’t va néixer el maig de 2021 davant les nombroses peticions de diferents entitats i escoles que buscaven espais a l’aire lliure per realitzar concerts i actuacions. Davant d’aquesta necessitat, el Port de Tarragona va habilitar la plaça situada davant del Tinglado 1 del Moll de Costa, a l’aire lliure, per acollir-hi actuacions musicals, de ball, teatre entre d’altres. En aquesta tercera edició, com en les anteriors, hi poden participar totes les escoles, centres, associacions, entitats públiques o privades del Camp de Tarragona que tinguin com a activitat principal la formació i l’aposta per les diferents disciplines artístiques.

Com participar a Expressa’t

Les entitats o escoles interessades a participar en la mostra artística han d’enviar un formulari amb les dades establertes a les bases (https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/moll-costa#expressat) a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del divendres 6 de maig de 2022. En aquest espai web es pot trobar el formulari d’inscripció, els requisits i la documentació necessària per poder sol·licitar la participació en aquesta tercera edició.

Presentació, peticions i selecció

El Port de Tarragona estudiarà les propostes rebudes per decidir quines seran les escoles i entitats que participaran a la tercera edició de la mostra Expressa’t 2022 i l’escenari proposat. Els criteris que es tindran en compte estaran alineats, d’una banda, en intentar aplegar escoles i entitats de diferents disciplines i, de l’altra, en la valoració de la proposta i l’ordre d’arribada de la petició. El dijous 11 de maig es farà públic la llista d’entitats i escoles que poden participar en l’edició d’enguany alhora que rebran aquestes entitats un correu confirmant la seva participació. També es publicarà a la pàgina web del Port de Tarragona (https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/moll-costa) i les xarxes socials del @PortTarragona i @MolldeCosta (Twitter, Facebook i Instagram). En aquests mateixos enllaços es publiquen els documents necessaris per presentar-se a la mostra (requisits, bases, drets d’imatge, etc.).

Mesures Covid-19

Pel que fa a les mesures de seguretat i higiene necessàries derivades de la situació motivada pel Covid-19, se seguiran els protocols que marqui la normativa vigent durant les dates de la celebració de les actuacions per a garantir la seguretat de totes les persones que hi assisteixin.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona