El Port de Tarragona obre les inscripcions de la II Rail Day que tractarà sobre la intermodalitat

El Port de Tarragona obre les inscripcions de la II Rail Day que tractarà sobre la intermodalitat
04 Mar
2021

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

La jornada, en format online, se celebrarà el pròxim 8 d’abril

La trobada La jornada Rail Day se centrarà en la intermodalitat com a eix principal de debat

Les inscripcions al seminari són gratuïtes i es poden fer a través de l’enllaç https://www.raildayporttarragona.com/

El pròxim 8 d’abril, el Port de Tarragona celebrarà la segona edició del Rail Day, sota el lema ‘Tarragona, node intermodal estratègic de la TEN-T’. Es tracta d’un seminari web online i gratuït, de poc més de dues hores i mitja de durada, amb un eix central a debat; la intermodalitat. Les persones interessades poden fer la seva inscripció mitjançant l’enllaç https://www.raildayporttarragona.com/.

La intermodalitat al Port de Tarragona és un dels punts estratègics claus en el desenvolupament de negoci. Per aquest motiu, la jornada d’aquest any 2021, es desenvoluparà sobre 3 eixos; el desenvolupament del Corredor del Mediterrani, les autopistes ferroviàries i finalment la demanda existent i el potencial del ferrocarril a Tarragona i el seu hinterland.

Al Port de Tarragona hi treballen professionals de tots els sectors, des de l’àmbit de l’enginyeria, l’administració, la comunicació, la marina i la nàutica, la informàtica i la tecnologia de la informació, de l’àmbit econòmic-financer, jurídic o professionals del món de la cultura. Com organisme oficial, al Port de Tarragona hi desenvolupen la seva activitat un grup de professionals format per 250 persones que vetlla perquè les empreses de la comunitat portuària puguin exercir la seva activitat amb totes les garanties i exigències del mercat.

Cal afegir, que Rail Day és una aposta ferma i un punt de trobada que va néixer de la inquietud del sector al voltant del servei Intermodal, així com l’oportunitat de generar un fòrum on la comunitat portuària, amb proveïdors i empreses de serveis, puguin identificar les oportunitats de negoci per assolir cadenes de transport més eficient.

Després de la gran acollida de la primera edició, l’any 2019, el Port de Tarragona ofereix la possibilitat de participar i analitzar el present i futur de les terminals intermodals per desenvolupar un port més competitiu, més sostenible i més social.

La gran aposta pel ferrocarril

El Port de Tarragona fa una aposta clara per tal d’optimitzar la cadena logística. Les dades del darrer any 2020, tot tenint en copte la situació pandèmica que s’està vivint, avalen aquesta aposta. Més de 672.000 tones, gairebé 1.150 trens i 16.300 vagons van circular per les instal·lacions del Port.

El port tarragoní treballa en nous tràfics, en l’execució de projectes estratègics i en les darreres obres abans l’arribada de l’ample internacional a Tarragona.

L’objectiu és augmentar el moviment de trens i terminals ferroviàries en un entorn ferroportuari, com a mitjà per estendre l’abast del hinterland dels ports i per millorar les connexions internacionals.

La intermodalitat a debat

En aquest sentit, el Rail Day s’ha convertit en una plataforma per donar a conèixer els avantatges competitius del Port de Tarragona: bona posició geogràfica, excel·lent penetració en el hinterland, eficiència i valor afegit a les seves cadenes logístiques.

Les persones interessades poden trobar més informació de la jornada II Rail Day a la pàgina oficial https://www.raildayporttarragona.com/. A l’espai es publica el formulari d’inscripció així com el programa i les biografies dels i les ponents.

Des d’aquesta mateixa pàgina es podrà accedir al seminari una vegada i, prèvia inscripció, l’organització es posi en contacte amb la persona sol·licitant per lliurar-li les credencials necessàries d’accés a la jornada.

La intermodalitat al Port Tarragona

El web del Port de Tarragona ofereix diversos espais relacionats amb la intermodalitat i a la importància del ferrocarril com a línia estratègica al Port. En aquests enllaços es troba la informació addicional.

• Intermodalitat al Port de Tarragona https://www.porttarragona.cat/ca/serveis-negoci/negoci/intermodalitat

• El Port Tarragona com a administrador ferroviari https://www.porttarragona.cat/ca/serveis-negoci/serveis/ferrocarril

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona