Events Calendar
El peix, de Roma a la nostra taula
'DIUMENGES AL MUSEU'
Taller i tastet gastronĂ²mic amb Xavier Veciana.
Xerrada-degustaciĂ³
Xavier Veciana, xef del restaurant Balandra del Serrallo
El tractament del peix en la gastronomia romana, i per extensiĂ³, a la cuina antiga, serĂ la base d’aquesta xerrada on coneixerem els sistemes de conserva que han perdurat fins ara; els peixos mĂ©s habituals de consum, aixĂ com la prĂ ctica d’algunes receptes evolucionades de com els romans menjaven a taula: l’escabetx, els musclos amb salsa olivada o el verat amb salsa agredolça, la sĂpia, el gĂ rum ...que al finalitzar la xerrada del xef serrallenc, podran ser degustades pels assistents a aquesta activitat.
Sense reserva prèvia - Aforament limitat
Activitat gratuĂ¯ta. Activitat programada dins els actes del Festival RomĂ de Tarragona ​​​​​​​
El Museu del Port conserva i difon el patrimoni marĂtim i portuari, i el posa al servei dels escolars i del pĂºblic en general que el visita.
Location
Moll de Costa
Tarragona
Catalunya
43004
Espanya
Telf. 977 259 434 . RecepciĂ³ ext. 4411. Reserves 4422
http://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/museu-port
id: 435