Programme of events

Concerts Voramar

   Friday, 24. May 2024, 21:00
 

 

Voramar 2024

Voramar Ă©s un cicle sensorial. D’una banda, una proposta Ă­ntima destinada a un pĂºblic reduĂ¯t per tal de gaudir d’un espectacle musical, exclusiu, Ă­ntim, acollidor, amb un marc incomparable, que anirĂ  acompanyat del tast d’un dels vins de la nostra D.O. mĂ©s propera.

Una aposta per l'experiència en tots els sentits per no deixar indiferent al pĂºblic que s'acosti a disfrutar-ho en les nits d'estiu voramar.

D’una banda, una proposta Ă­ntima destinada a un pĂºblic reduĂ¯t per tal de gaudir d’un espectacle musical, exclusiu, Ă­ntim, acollidor, amb un marc incomparable, que anirĂ  acompanyat del Tast d’un dels vins de cultiu ecolĂ²gic de les DO's del territori. Una aposta per l'experiència en tots els sentits per no deixar indiferent al pĂºblic que s'acosti a disfrutar-ho en les nits d'estiu a voramar.

 

Eva Sola - 24/05/2024

El duet barcelonĂ­ EVA SOLA neix el 2022 de la mĂ  d'Eva MenĂ©ndez i Albert SolĂ . DesprĂ©s d'uns concerts junts el 2021 decideixen crear el seu propi projecte per poder donar curs a tota la seva creativitat. AixĂ­, comencen a crear i compartir les seves prĂ²pies versions on les porten al seu terreny, cosa que els va donar gran visibilitat. Des de començament d'any, ja han publicat mĂ©s de mitja dotzena de singles originals, pavimentant el camĂ­ cap al que serĂ  el seu primer Ă lbum. El duet ha experimentat un gran èxit amb cinc mesos a xarxes socials els deixen com a saldo 12 milions de reproduccions, 120.000 seguidors a Instagram i 40.000 a Tiktok. El secret d'Eva Sola? La senzillesa, tant de la proposta visual –Eva MenĂ©ndez i Albert SolĂ  en pla americĂ  mirant a cĂ mera–, com de la musical: versions ultramelĂ²diques en espanyol de fragments de temes musicals que els arriben (i amb els que arriben) al cor.

Sara Terraza- 31/05/2024

Sara Terraza Ă©s una artista barcelonina que estima i viu la mĂºsica de manera genuĂ¯na des que era petita i flirtejava amb aquesta de manera autodidacta. Profundament influenciada per la mĂºsica soul i d’arrel afrodescendent, publica el 2017 un EP enregistrat en directe anomenat «Sara Terraza & The Black Sheep» (RGB), amb el que presenta la seva banda d’aquell moment caracteritzada per una sonoritat fresca i orgĂ nica. El 2023 publica el seu primer disc «Ja plorarĂ© desprĂ©s» (SatĂ©lite K), on les composicions prenen un aire mĂ©s madur i introspectiu per materialitzar-se en el contingut que articula el seu propi relat. A la presentaciĂ³ en directe d’aquest treball discogrĂ fic produĂ¯t amb Dani LĂ³pez, tota mena d’emocions atresorades en el mĂ©s Ă­ntim surten a la llum amb orgull i sobretot amb resiliència. I Ă©s que al final, abraçar l’error i ballar amb les pors Ă©s la millor recepta per gaudir de tot el que ha de venir.

Uxue - 07/06/2024

És una jove artista que, desprĂ©s de molts anys dedicats a la composiciĂ³, inicia la seva carrera presentant un projecte fortament influenciat per la mĂºsica afroamericana i per cantants com Amy Winehouse, Adele o Alicia Keys. El seu EP de debut, The Untochable, Ă©s un viatge a l’univers de les coses invisibles, les emocions profundes i els sentiments purs. Uxue va ser guanyadora del concurs de joves talents Objectiu Paki 2021 i actualment compta amb el suport de la Casa de la MĂºsica de Terrassa, dins el Programa de Suport a la CreaciĂ³ Musical de Cases de la MĂºsica.

Tots els concerts sĂ³n gratuĂ¯ts amb invitaciĂ³ que s’haurĂ  d’adquirir per la plataforma d’entradium

Do you want to come?​

​​

ProgramaciĂ³

+ info

 

Amb aforament limitat. El Teatret del Serrallo es reserva el dret de canviar o anul·lar alguna de les activitats programades.

El Teatret del Serrallo

+ info
 

Location 

El Teatret
Carrer Trafalgar, 25
Tarragona
Catalunya
43004
Espanya
977 259 400
http://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/teatret-del-serrallo

 

 

 

 

id: 3428

 

 

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona