El Port de Tarragona carrega una gran estructura metàl·lica amb destinació Itàlia

El Port de Tarragona carrega una gran estructura metàl·lica amb destinació Itàlia
18 Aug
2014

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Es tracta d'una peça fabricada per l'empresa Schwartz-Hautmont, ubicada al moll d'Aragó del Port de Tarragona
L'empresa estibadora Euroports Ibérica TPS, que opera al Port de Tarragona, durà a terme demà la càrrega de 108 tones d'una caldera de grans dimensions construïda per l'empresa Schwartz-Hautmont amb destinació Itàlia. L'operativa s'iniciarà demà divendres al moll de Castella Sur del Port de Tarragona.
El vaixell Elbetor, que navega sota bandera d'Antigua i Barbuda, també és consignat per Euroports Ibérica TPS i compta amb una eslora de 87 metres, un calat de 5,07 metres i una màniga de 13 metres. L'Elbetor té una capacitat de càrrega de 2.351 tones.
El Port de Tarragona mou més de 4.100 tones de project cargo
Amb el que portem d'any, la infraestructura portuària tarragonina suma més de 4.100 tones de project cargo (càrrega general d'estructures de grans dimensions, normalment destinades a projectes relacionats amb la indústria). Aquesta xifra posa de manifest l'aposta del Port de Tarragona per aquest tipus de tràfic. I és que el Port de Tarragona ofereix infraestructures especialitzades per a aquest tipus de càrrega com ara les àmplies àrees operacionals als molls, les rampes ro-ro i l'excel·lent accessibilitat via terrestre i ferroviària; tanmateix Port de Tarragona posa a disposició del client serveis eficients com l'estiba altament qualificada i l'eficiència en el procés d'estiba i desestibada.
Amb l'objectiu de consolidar-se com un dels ports referència al Mediterrani en aquest tipus de càrregues especials, aquest 2014 el Port de Tarragona ha tingut presència en les fires professionals més importants de project cargo i Break Bulk, i també sumant esforços amb les empreses estibadores especialitzades en aquest tipus de tràfic al Port de Tarragona.
Actualment, el Port de Tarragona ha duplicat la superfície per a l'operativa d'aquest tràfic i ja s'opera en quatre molls del Port: moll d'Aragó i Lleida, moll de Castella i moll de Cantabria.
Schwartz Hautmont manté a l'alça les seves exportacions de project cargo des del Port de Tarragona
A més d'aquesta càrrega de 108 tones d'una caldera de grans dimensions, des de fa ja alguns mesos l'empresa Schwartz Hautmont està immersa en un gran projecte de construcció d'una estructura d'enormes dimensions destinada a l'ús industrial, i en el que hi treballen unes 500 persones de diferents disciplines i empreses. Aquesta estructura està dividida en 28 mòduls i s'exportarà des de la infraestructura portuària tarragonina amb destinació la refineria TOTAL d'Amberes (Bèlgica).
Per tal d'exportar aquesta gran estructura metàl·lica des del Port de Tarragona fins Amberes l'operativa es disposarà en quatre embarcaments amb diferents mòduls en vaixells especialitzats de càrrega lo-lo i ro-ro. Les previsions indiquen que els carregaments es duran a terme l'últim trimestre d'aquest 2014.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona