El Tinglado 1 del Moll de Costa presenta l’exposició ‘Trobades amb l’etern’ de l’artista Mastuset

El Tinglado 1 del Moll de Costa presenta l’exposició ‘Trobades amb l’etern’ de l’artista  Mastuset
08 Mar
2024

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

La mostra, d’entrada lliure, s’inaugurà aquest dijous a les 19h al Tinglado 1 i romandrà oberta fins al 7 d’abril

Trobades amb l’Etern: parlarà sobre les reflexions sobre la fugacitat de la bellesa

El Tinglado 1 del Moll de Costa va inaugurar, aquest dijous 7 de març, una nova exposició sota el títol ‘Trobades amb l’etern’ de l’artista Mastuset. Les persones assistents van poder gaudir d’una mostra artística diferent que pretén transmetre diverses reflexions sobre la fugacitat de la bellesa. La mostra, d’entrada lliure, es pot visitar fins al 7 d’abril en diferents horaris. Durant el mes de març el Tinglado 1 tindrà les seves portes obertes de dimarts a dissabte de 10h a 13 h i de 16h a 19h, a partir de l’1 d’abril el Tinglado 1 tindrà horari de dimarts a dissabte de 10h a 13h i de 17h a 20h. Durant tots els mesos de l’exposició també estarà obert diumenges i festius d’11h a 14h. El dilluns romandrà tancat.

La mostra

Trobades amb l’Etern: Reflexions sobre la fugacitat de la bellesa és una emocionant exposició, on l’artista Mastuset convida a explorar la bellesa efímera revelada en la naturalesa a través de diferents mitjans artístics. La mostra reuneix una dotzena de pedres i les seves rèpliques en escultures de bronze, una vintena de pintures d'oli sobre planxes de coure i una selecció de fotografies de dues diferents sèries.

Trobades amb l'Etern és una exposició que desafia les percepcions convencionals de l'art. En destacar objectes aparentment insignificants, l'artista vol reflexionar sobre la bellesa del què és quotidià i a qüestionar les percepcions tradicionals del que és valuós en l'art.

En la mostra es troben també fotografies de formes creades per la llum solar a través de l'aigua, reflectides en una superfície. Aquestes imatges són especialment captivadores perquè ens recorden la capacitat sorprenent que té la naturalesa per a crear experiències visuals úniques. Ens conviden a ser conscients de la bellesa transitòria que existeix en el món natural i a valorar les subtileses i detalls que sovint passem per alt en la nostra vida diària

L’artista

Joseph Mastuset té una àmplia trajectòria exposant en diverses sales europees i, ell mateix es defineix com una persona que no fa art, sinó que l’art, l’art sorgeix, emergeix, és l'atzar, la Natura, la Bellesa qui és revela i és manifesta i ell és l’instrument. Aquest concepte ho aplica tant a la pintura, l’escultura, la fotografia o qualsevol altre medi que sorgeixi.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona