El Refugi 1 del Moll de Costa acull demà la inauguració de MARe, una exposició amb grans formats

El Refugi 1 del Moll de Costa acull demà la inauguració de MARe, una exposició amb grans formats
04 Oct
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

A les 19 hores s’inaugura la mostra d’olis de Claudio Bonachí, Kaio a la sala 1 del Refugi 1

La mostra ret homenatge a la mar i a la mare de l’artista

Demà, dijous 5 d’octubre, a les 19 hores s’inaugura l’exposició ‘MARe’ a la sala 1 del Refugi 1 del Moll de costa. Amb aquesta mostra, l’artista tarragoní Claudio Bonachí, Kaio, vol retre homenatge tant a la mar, un espai fonamental a la seva vida, com a la seva mare, morta fa poc temps.

Mar i mare són l’eix vertebrador de la mostra amb obres de grans formats que es presenta al Refugi 1, un espai idoni per a les obres de Bonachí atès l’envergadura del local. Les seves obres, figuratives tenen la mar com a tema central i reflecteixen el color i la llum tarragonina i com diu l’artista ‘”les meves obres reflecteixen una realitat personal amb colors atrevits i surrealistes, que fan de la meva obra un estil propi i diferent” .

Artista tarragoní

Claudio Bonachí Solé, Kaio, va néixer al barri tarragoní de l’Arrabassada, d’una família hotelera reconeguda i de ben jove destaca per l’extraordinària aptitud per a l’art efímer de castells de sorra. El director de l’Escola Taller d’Art de la Diputació de Tarragona, Lluis M. Saumells, l’encoratja a continuar el seu potencial artístic i entra amb tretze anys a l’esmentat centre cursant estudis d’escultura.

Influït per artistes com Tomàs Olivar i González Lindin, Kaio compta amb molts premis d'escultura i pintura i ha exposat tant al nostre país com a l'estranger.

Durant 4 anys va ser director artístic de TarracoArt i també va presidir l'associació Aquí Pintem. En l'actualitat, combina la seva passió de creador en un taller d'art compartit amb altres artistes, Ema, Joan Varea i Nelson a Sant Pere i Sant Pau amb la de xef executiu d’un restaurant familiar.

La cinquantena d’obres exposades permeten que el visitant pugui gaudir del recorregut per diferents indrets tarragonins on la mar n’és l’eix central. La seva obra destaca pels seus colors atrevits, vius, surrealistes que reflecteixen una realitat personal. Una obra amb estil propi. Gràcies als anys dedicats a l'escultura, les seves obres es caracteritzen per un excés de matèria, volum i sentit de l'espàtula. D’entrada lliure, l’horari expositiu és de dimarts a dissabte de 10 a 13 hores i de 16 a 17 hores, i els diumenges i festius, d’11 a 14 hores. La mostra restarà oberta fins al 10 de desembre de 2023.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona