El Refugi 1 del Moll de Costa acull demà la inauguració de MARe, una exposició amb grans formats

El Refugi 1 del Moll de Costa acull demà la inauguració de MARe, una exposició amb grans formats
04 Oct
2023

A les 19 hores s’inaugura la mostra d’olis de Claudio Bonachí, Kaio a la sala 1 del Refugi 1

La mostra ret homenatge a la mar i a la mare de l’artista

Demà, dijous 5 d’octubre, a les 19 hores s’inaugura l’exposició ‘MARe’ a la sala 1 del Refugi 1 del Moll de costa. Amb aquesta mostra, l’artista tarragoní Claudio Bonachí, Kaio, vol retre homenatge tant a la mar, un espai fonamental a la seva vida, com a la seva mare, morta fa poc temps.

Mar i mare són l’eix vertebrador de la mostra amb obres de grans formats que es presenta al Refugi 1, un espai idoni per a les obres de Bonachí atès l’envergadura del local. Les seves obres, figuratives tenen la mar com a tema central i reflecteixen el color i la llum tarragonina i com diu l’artista ‘”les meves obres reflecteixen una realitat personal amb colors atrevits i surrealistes, que fan de la meva obra un estil propi i diferent” .

Artista tarragoní

Claudio Bonachí Solé, Kaio, va néixer al barri tarragoní de l’Arrabassada, d’una família hotelera reconeguda i de ben jove destaca per l’extraordinària aptitud per a l’art efímer de castells de sorra. El director de l’Escola Taller d’Art de la Diputació de Tarragona, Lluis M. Saumells, l’encoratja a continuar el seu potencial artístic i entra amb tretze anys a l’esmentat centre cursant estudis d’escultura.

Influït per artistes com Tomàs Olivar i González Lindin, Kaio compta amb molts premis d'escultura i pintura i ha exposat tant al nostre país com a l'estranger.

Durant 4 anys va ser director artístic de TarracoArt i també va presidir l'associació Aquí Pintem. En l'actualitat, combina la seva passió de creador en un taller d'art compartit amb altres artistes, Ema, Joan Varea i Nelson a Sant Pere i Sant Pau amb la de xef executiu d’un restaurant familiar.

La cinquantena d’obres exposades permeten que el visitant pugui gaudir del recorregut per diferents indrets tarragonins on la mar n’és l’eix central. La seva obra destaca pels seus colors atrevits, vius, surrealistes que reflecteixen una realitat personal. Una obra amb estil propi. Gràcies als anys dedicats a l'escultura, les seves obres es caracteritzen per un excés de matèria, volum i sentit de l'espàtula. D’entrada lliure, l’horari expositiu és de dimarts a dissabte de 10 a 13 hores i de 16 a 17 hores, i els diumenges i festius, d’11 a 14 hores. La mostra restarà oberta fins al 10 de desembre de 2023.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors