El Refugi 1 del Moll de Costa acull demà la inauguració de MARe, una exposició amb grans formats

El Refugi 1 del Moll de Costa acull demà la inauguració de MARe, una exposició amb grans formats
04 Oct
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

A les 19 hores s’inaugura la mostra d’olis de Claudio Bonachí, Kaio a la sala 1 del Refugi 1

La mostra ret homenatge a la mar i a la mare de l’artista

Demà, dijous 5 d’octubre, a les 19 hores s’inaugura l’exposició ‘MARe’ a la sala 1 del Refugi 1 del Moll de costa. Amb aquesta mostra, l’artista tarragoní Claudio Bonachí, Kaio, vol retre homenatge tant a la mar, un espai fonamental a la seva vida, com a la seva mare, morta fa poc temps.

Mar i mare són l’eix vertebrador de la mostra amb obres de grans formats que es presenta al Refugi 1, un espai idoni per a les obres de Bonachí atès l’envergadura del local. Les seves obres, figuratives tenen la mar com a tema central i reflecteixen el color i la llum tarragonina i com diu l’artista ‘”les meves obres reflecteixen una realitat personal amb colors atrevits i surrealistes, que fan de la meva obra un estil propi i diferent” .

Artista tarragoní

Claudio Bonachí Solé, Kaio, va néixer al barri tarragoní de l’Arrabassada, d’una família hotelera reconeguda i de ben jove destaca per l’extraordinària aptitud per a l’art efímer de castells de sorra. El director de l’Escola Taller d’Art de la Diputació de Tarragona, Lluis M. Saumells, l’encoratja a continuar el seu potencial artístic i entra amb tretze anys a l’esmentat centre cursant estudis d’escultura.

Influït per artistes com Tomàs Olivar i González Lindin, Kaio compta amb molts premis d'escultura i pintura i ha exposat tant al nostre país com a l'estranger.

Durant 4 anys va ser director artístic de TarracoArt i també va presidir l'associació Aquí Pintem. En l'actualitat, combina la seva passió de creador en un taller d'art compartit amb altres artistes, Ema, Joan Varea i Nelson a Sant Pere i Sant Pau amb la de xef executiu d’un restaurant familiar.

La cinquantena d’obres exposades permeten que el visitant pugui gaudir del recorregut per diferents indrets tarragonins on la mar n’és l’eix central. La seva obra destaca pels seus colors atrevits, vius, surrealistes que reflecteixen una realitat personal. Una obra amb estil propi. Gràcies als anys dedicats a l'escultura, les seves obres es caracteritzen per un excés de matèria, volum i sentit de l'espàtula. D’entrada lliure, l’horari expositiu és de dimarts a dissabte de 10 a 13 hores i de 16 a 17 hores, i els diumenges i festius, d’11 a 14 hores. La mostra restarà oberta fins al 10 de desembre de 2023.

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona