El festival musical Voramar torna al Teatret del Serrallo del Port Tarragona

El festival musical Voramar torna al Teatret del Serrallo del Port Tarragona
27 Apr
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Els concerts de ‘petit format’ seran els divendres 5, 12 i 19 de maig a les 21h

El Port de Tarragona oferirà, durant els concerts, una degustació de vins

Es tracta d’actuacions gratuïtes i, les invitacions es podran adquirir, a partir del dilluns 1 de maig a les 12h a la plataforma entradium.com

El proper divendres 5 de maig el Port de Tarragona dona el tret de sortida al cicle de música de proximitat Voramar, un cicle organitzat des del Teatret del Serrallo, i espai on seran representats 3 concerts. Voramar és un cicle sensorial una proposta íntima destinada a un públic reduït per tal de gaudir d’un espectacle musical, exclusiu, íntim, acollidor, amb un marc incomparable, que anirà acompanyat del tast d’un dels vins de la nostra D.O. més propera Les actuacions musicals es duran a terme els divendres 5, 12 i 19 de maig a les 21h a la terrassa del Teatret del Serrallo. Un espai amb vistes a la vila marinera de la ciutat on, la música de proximitat es donarà cita amb diferents propostes. Voramar pretén crear una sinergia entre l’artista i el públic. Durant els concerts, el Port Tarragona oferirà una degustació de vins per tal de gaudir d’una nit inoblidable. Totes les actuacions són de caràcter gratuït. Les invitacions es podran adquirir a partir del dilluns 1 de maig a les 12h a la plataforma entradium.com

El cicle comença el proper divendres 5 de maig a les 21:00 amb Salva Racero, que presentarà el seu espectacle 393. Salva Racero és un artista multidisciplinari i original que combina música, poesia i teatre per oferir una experiència única als espectadors. Aquest espectacle ens proposa un tast de vins en combinació amb la música per crear una simbiosi que farà les delícies del públic.

El divendres 12 de maig a les 21:00 tindrem el plaer de gaudir de la música de Roserona, una jove artista catalana que ha aconseguit fer-se un nom en el món de la música gràcies a la seva veu i a la seva capacitat per emocionar als seus seguidors. En el seu espectacle, Roserona interpretarà les seves millors cançons i ens oferirà una nit màgica.

I finalment, el divendres 19 de maig a les 21:00, l'artista Oscar Noguera, conegut com Oscárboles, ens sorprendrà amb la seva música experimental i la seva creativitat. Oscar és un músic i professor de Tarragona que ha aconseguit fer-se un nom en el món de la música gràcies a la seva originalitat i a la seva capacitat per crear música sorprenent i evocadora. Amb més de 10 anys d'experiència, Oscárboles s'ha convertit en una referència en l'escena musical catalana.

Més informació

https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/agenda-activitats/calendarimensual/2023/5/-

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona

 

JORNADES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Jornades - Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició Jornades de l'Aigua Port Tarragona

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors