El festival musical Voramar torna al Teatret del Serrallo del Port Tarragona

El festival musical Voramar torna al Teatret del Serrallo del Port Tarragona
27 Abr
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Els concerts de ‘petit format’ seran els divendres 5, 12 i 19 de maig a les 21h

El Port de Tarragona oferirà, durant els concerts, una degustació de vins

Es tracta d’actuacions gratuïtes i, les invitacions es podran adquirir, a partir del dilluns 1 de maig a les 12h a la plataforma entradium.com

El proper divendres 5 de maig el Port de Tarragona dona el tret de sortida al cicle de música de proximitat Voramar, un cicle organitzat des del Teatret del Serrallo, i espai on seran representats 3 concerts. Voramar és un cicle sensorial una proposta íntima destinada a un públic reduït per tal de gaudir d’un espectacle musical, exclusiu, íntim, acollidor, amb un marc incomparable, que anirà acompanyat del tast d’un dels vins de la nostra D.O. més propera Les actuacions musicals es duran a terme els divendres 5, 12 i 19 de maig a les 21h a la terrassa del Teatret del Serrallo. Un espai amb vistes a la vila marinera de la ciutat on, la música de proximitat es donarà cita amb diferents propostes. Voramar pretén crear una sinergia entre l’artista i el públic. Durant els concerts, el Port Tarragona oferirà una degustació de vins per tal de gaudir d’una nit inoblidable. Totes les actuacions són de caràcter gratuït. Les invitacions es podran adquirir a partir del dilluns 1 de maig a les 12h a la plataforma entradium.com

El cicle comença el proper divendres 5 de maig a les 21:00 amb Salva Racero, que presentarà el seu espectacle 393. Salva Racero és un artista multidisciplinari i original que combina música, poesia i teatre per oferir una experiència única als espectadors. Aquest espectacle ens proposa un tast de vins en combinació amb la música per crear una simbiosi que farà les delícies del públic.

El divendres 12 de maig a les 21:00 tindrem el plaer de gaudir de la música de Roserona, una jove artista catalana que ha aconseguit fer-se un nom en el món de la música gràcies a la seva veu i a la seva capacitat per emocionar als seus seguidors. En el seu espectacle, Roserona interpretarà les seves millors cançons i ens oferirà una nit màgica.

I finalment, el divendres 19 de maig a les 21:00, l'artista Oscar Noguera, conegut com Oscárboles, ens sorprendrà amb la seva música experimental i la seva creativitat. Oscar és un músic i professor de Tarragona que ha aconseguit fer-se un nom en el món de la música gràcies a la seva originalitat i a la seva capacitat per crear música sorprenent i evocadora. Amb més de 10 anys d'experiència, Oscárboles s'ha convertit en una referència en l'escena musical catalana.

Més informació

https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/agenda-activitats/calendarimensual/2023/5/-

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona