El festival musical Voramar torna al Teatret del Serrallo del Port Tarragona

El festival musical Voramar torna al Teatret del Serrallo del Port Tarragona
27 Abr
2023

Els concerts de ‘petit format’ seran els divendres 5, 12 i 19 de maig a les 21h

El Port de Tarragona oferirà, durant els concerts, una degustació de vins

Es tracta d’actuacions gratuïtes i, les invitacions es podran adquirir, a partir del dilluns 1 de maig a les 12h a la plataforma entradium.com

El proper divendres 5 de maig el Port de Tarragona dona el tret de sortida al cicle de música de proximitat Voramar, un cicle organitzat des del Teatret del Serrallo, i espai on seran representats 3 concerts. Voramar és un cicle sensorial una proposta íntima destinada a un públic reduït per tal de gaudir d’un espectacle musical, exclusiu, íntim, acollidor, amb un marc incomparable, que anirà acompanyat del tast d’un dels vins de la nostra D.O. més propera Les actuacions musicals es duran a terme els divendres 5, 12 i 19 de maig a les 21h a la terrassa del Teatret del Serrallo. Un espai amb vistes a la vila marinera de la ciutat on, la música de proximitat es donarà cita amb diferents propostes. Voramar pretén crear una sinergia entre l’artista i el públic. Durant els concerts, el Port Tarragona oferirà una degustació de vins per tal de gaudir d’una nit inoblidable. Totes les actuacions són de caràcter gratuït. Les invitacions es podran adquirir a partir del dilluns 1 de maig a les 12h a la plataforma entradium.com

El cicle comença el proper divendres 5 de maig a les 21:00 amb Salva Racero, que presentarà el seu espectacle 393. Salva Racero és un artista multidisciplinari i original que combina música, poesia i teatre per oferir una experiència única als espectadors. Aquest espectacle ens proposa un tast de vins en combinació amb la música per crear una simbiosi que farà les delícies del públic.

El divendres 12 de maig a les 21:00 tindrem el plaer de gaudir de la música de Roserona, una jove artista catalana que ha aconseguit fer-se un nom en el món de la música gràcies a la seva veu i a la seva capacitat per emocionar als seus seguidors. En el seu espectacle, Roserona interpretarà les seves millors cançons i ens oferirà una nit màgica.

I finalment, el divendres 19 de maig a les 21:00, l'artista Oscar Noguera, conegut com Oscárboles, ens sorprendrà amb la seva música experimental i la seva creativitat. Oscar és un músic i professor de Tarragona que ha aconseguit fer-se un nom en el món de la música gràcies a la seva originalitat i a la seva capacitat per crear música sorprenent i evocadora. Amb més de 10 anys d'experiència, Oscárboles s'ha convertit en una referència en l'escena musical catalana.

Més informació

https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/agenda-activitats/calendarimensual/2023/5/-

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona