El Port de Tarragona reuneix en un sol fulletó les rutes guiades i visites teatralitzades sobre patrimoni i història portuària

El Port de Tarragona reuneix en un sol fulletó les rutes guiades i visites teatralitzades sobre patrimoni i història portuària
28 May
2021

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Es tracta de 22 propostes culturals destinades a la ciutadania i el turisme

La informació i detall de cada proposta està publicada a https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/moll-costa#rutes-visites

Aquest mes de juny, el Port de Tarragona sota la seva marca cultural, Moll de Costa, engega un potent projecte artístic, la mostra ‘Expressa’t.

El Port de Tarragona, des de la seva vessant de Port i Ciutat, presenta un sol document el recopilatori de totes les rutes guiades i visites teatralitzades que ha desenvolupat en els darrers anys i que donen a conèixer la història, el patrimoni i les instal·lacions portuàries. El fulletó amb titulat “Rutes guiades i visites teatralitzades del Port de Tarragona” que reuneix tota la informació es pot trobar publicat a https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/moll-costa#rutes-visites de la pàgina web oficial del Port.

Aquesta iniciativa de Port Ciutat es realitza a fi de millorar la informació sobre aquest tipus d’activitats que s’organitzen al llarg de l’any. Des de fa molts anys el Port de Tarragona, a través dels seus equipaments culturals de l’Arxiu i el Museu del Port, ofereix propostes diverses i variades per acostar el seu patrimoni cultural a la ciutadania, com ara rutes i visites guiades en diferents formats.

El document presenta 22 propostes, algunes són novetats i d’altres són rutes i visites amb més trajectòria i que han tingut una gran acollida per part del públic. Es tracta d’activitats per a tots els públics, general, familiar o adult i s’han dividit en dos grups. Aquest catàleg anirà creixent amb una o dues noves propostes cada any.

El primer grup reuneix 13 propostes amb el títol ‘Rutes guiades’. Dins d’aquest bloc la novetat d’enguany és la Ruta Patrimonial del Port de Tarragona que dóna a conèixer els elements que conformen el patrimoni portuari partint del Teatret del Serrallo fins al far de la Banya, amb especial incidència en l’espai del Moll de Costa on s’apleguen la meitat dels elements patrimonials. Les 12 rutes restants que conformen el grup són rutes de diferents tipus: rutes de senderisme, de natura, urbanes, històriques, literàries i arqueològiques, pel Port i per la ciutat més pròxima.

El segon grup reuneix les ‘Visites teatralitzades’, amb un total de 9 propostes atractives i engrescadores. Totes elles compten amb guía-personatge relacionat amb el Port de Tarragona que té la missió d’acostar-la als diferents tipus de públic a qui van adreçades, des del familiar passant per l’escolar i el públic general. >Es tracta d’una forma amena i atractiva per conèixer la història portuària de diferents èpoques, des dels romans amb Tiberius, fins a finals del segle XVIII que és quan es crea el port modern de Tarragona, i també finals del segle XIX que és quan es creen les infraestructures claus que conformen el port actual.

Les 22 propostes que el Port ha reunit en aquest fulletó es poden conèixer a través de les convocatòries que reculli la programació d’activitats promogudes pel Moll de Costa o a demanda de particulars, entitats i escoles.

Per tenir més informació, les persones interessades es poden adreçar al Museu i a l’Arxiu del Port de Tarragona:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. o This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors