El Museu del Port ofereix propostes culturals dins del marc del festival ‘Tarraco Viva’

El Museu del Port ofereix propostes culturals dins del marc del festival ‘Tarraco Viva’
19 May
2021

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Totes les activitats són gratuïtes, amb aforament limitat i amb reserva prèvia

El 22, 29 i 30 de maig tindran lloc les activitats que transportaran a la ciutadania a l’antiga civilització romana

Per a més informació es pot consultar l’agenda d’activitats del Port de Tarragona https://tuit.cat/qk5Kw

El Museu del Port de Tarragona, amb motiu de la celebració del consolidat Festival Romà Tarraco Viva ofereix un seguit de propostes dins de la programació de l’edició d’aquest any 2021.

El festival Tarraco Viva inicia les seves activitats el pròxim dissabte 22 de maig i finalitza el diumenge 30 de maig. El Museu del Port organitza activitats per a un públic general amb aforament limitat i seguint totes les mesures d’higiene i seguretat establertes a causa de la COVID 19.

Cal destacar que les activitats són totalment gratuïtes i s’ha de fer una reserva prèvia a l’adreça electrònica This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o bé trucant al telèfon 977 259 434.

La primera de les propostes sota el títol ‘Passejada arqueològica: Descobrint el port romà’ es durà a terme el pròxim dissabte 22 de maig a les 18:30 de la tarda. Es tracta d’una passejada per la part baixa de la ciutat de Tarragona i del barri del Port amb sortida des del Museu. La passejada, d’uns 90 minuts de durada aproximadament, finalitzarà al Moll de Costa després, d’haver fet un recorregut en el temps, on s’haurà pogut evidenciar els vestigis del port romà i la seva antiga activitat. Una passejada que estarà guiada i relatada per la Doctora en Arqueologia Clàssica de la URV-ICAC, Patrícia Terrado Ortuño.

La segona de les activitats, proposades pel Museu, és una activitat teatralitzada sota el títol ‘Tiberius comerciant pel Mare Nostrum’. Aquesta es durà a terme en dues sessions. La primera el dissabte 29 de maig que serà en català i la segona el diumenge 30 de maig que s’interpretarà en castellà. Totes dues sessions tindran lloc a les 12:00h del migdia.

El Tiberius era un comerciant de Tarraco, el seu personatge, interpretat per un actor explicarà de primera mà com era el comerç del vi en època romana i quines característiques i perills tenia la navegació pel Mare Nostrum. L’activitat tindrà lloc a diferents indrets del Moll de Costa (Museu Port Tarragona i Museu Nacional Arqueològic de Tarragona).

Cal afegir que per tenir més informació de les activitats culturals organitzades pel Port de Tarragona es pot seguir aquest enllaç oficial https://tuit.cat/qk5Kw.

El Port de Tarragona, sota la seva marca cultural de Moll de Costa, vol aprofitar l’oportunitat per oferir propostes dins d’un festival reconegut i consolidat com ara Tarraco Viva. Un viatge a l’antiga civilització romana per conèixer els orígens i compartir la passió per la gran història de Tarragona. De ben segur el passat descobrirà nous futurs.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona