El Museu del Port ofereix propostes culturals dins del marc del festival ‘Tarraco Viva’

El Museu del Port ofereix propostes culturals dins del marc del festival ‘Tarraco Viva’
19 May
2021

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Totes les activitats són gratuïtes, amb aforament limitat i amb reserva prèvia

El 22, 29 i 30 de maig tindran lloc les activitats que transportaran a la ciutadania a l’antiga civilització romana

Per a més informació es pot consultar l’agenda d’activitats del Port de Tarragona https://tuit.cat/qk5Kw

El Museu del Port de Tarragona, amb motiu de la celebració del consolidat Festival Romà Tarraco Viva ofereix un seguit de propostes dins de la programació de l’edició d’aquest any 2021.

El festival Tarraco Viva inicia les seves activitats el pròxim dissabte 22 de maig i finalitza el diumenge 30 de maig. El Museu del Port organitza activitats per a un públic general amb aforament limitat i seguint totes les mesures d’higiene i seguretat establertes a causa de la COVID 19.

Cal destacar que les activitats són totalment gratuïtes i s’ha de fer una reserva prèvia a l’adreça electrònica Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o bé trucant al telèfon 977 259 434.

La primera de les propostes sota el títol ‘Passejada arqueològica: Descobrint el port romà’ es durà a terme el pròxim dissabte 22 de maig a les 18:30 de la tarda. Es tracta d’una passejada per la part baixa de la ciutat de Tarragona i del barri del Port amb sortida des del Museu. La passejada, d’uns 90 minuts de durada aproximadament, finalitzarà al Moll de Costa després, d’haver fet un recorregut en el temps, on s’haurà pogut evidenciar els vestigis del port romà i la seva antiga activitat. Una passejada que estarà guiada i relatada per la Doctora en Arqueologia Clàssica de la URV-ICAC, Patrícia Terrado Ortuño.

La segona de les activitats, proposades pel Museu, és una activitat teatralitzada sota el títol ‘Tiberius comerciant pel Mare Nostrum’. Aquesta es durà a terme en dues sessions. La primera el dissabte 29 de maig que serà en català i la segona el diumenge 30 de maig que s’interpretarà en castellà. Totes dues sessions tindran lloc a les 12:00h del migdia.

El Tiberius era un comerciant de Tarraco, el seu personatge, interpretat per un actor explicarà de primera mà com era el comerç del vi en època romana i quines característiques i perills tenia la navegació pel Mare Nostrum. L’activitat tindrà lloc a diferents indrets del Moll de Costa (Museu Port Tarragona i Museu Nacional Arqueològic de Tarragona).

Cal afegir que per tenir més informació de les activitats culturals organitzades pel Port de Tarragona es pot seguir aquest enllaç oficial https://tuit.cat/qk5Kw.

El Port de Tarragona, sota la seva marca cultural de Moll de Costa, vol aprofitar l’oportunitat per oferir propostes dins d’un festival reconegut i consolidat com ara Tarraco Viva. Un viatge a l’antiga civilització romana per conèixer els orígens i compartir la passió per la gran història de Tarragona. De ben segur el passat descobrirà nous futurs.

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona