‘Històries de Nadal’ cultura en línia al Teatret del Serrallo

‘Històries de Nadal’ cultura en línia al Teatret del Serrallo
21 Dec
2020

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Relats curts, espectacle de circ i coreografies de dansa apareixen del 22 al 5 de gener  a les 19.30 a la finestra del Teatret del Serrallo

Mitjançant les xarxes socials el Teatret del Serrallo ens acompanyarà des de casa amb activitats per als infants

 

Aquest Nadal, el Teatret del Serrallo, el tindràs a casa teva amb diferents històries de Nadal Relats curts, per a tota mena de públic, grans i petits, que arribaran a través de les xarxes socials del Teatret.

Des del dia 22 de desembre fins al 5 de gener, sempre a la mateixa hora, a les 19.30h, podràs veure i sentir les millors històries de Nadal. Relats màgics que no pots perdre’t: conta contes, música, pallassos i dansa!. Tot és qüestió de connectar-se i deixar-se portar.

Tot i que físicament el Teatret no comptarà amb la presència dels seus i les seves seguidores, l’espai s’ha vestit com si es tractés d’un petit poble que serà l’escenari de les diferents interpretacions.

 

Detall de la programació

Una de les conta contes més reconegudes de Tarragona, la Rat Cebrián, ens presentarà tres històries molt divertides. La primera ‘Del conte del Carter. La felicitació’, la segona ‘El misteri del caganer’ i la darrera portarà com a títol ‘Quina barra, aquests camells!’ Relats que de ben segur et sorprendran i et dibuixaran un gran somriure.

Continuarem amb els relats de la Sílvia Palazón, altra conta contes del territori que porta l’emoció a la seva veu.  Ens portarà tres intenses històries d’un Nadal més blau, més fred però dolç i intimista. Començarà amb el relat que porta per títol ‘Pájarosen la cabeza’, seguit de  ‘Matrioskade’ i finalitzarà amb ‘El Ratónyla montañade’.

Seguirem amb en Joan Rioné que portarà tres contes de la seva collita pròpia amb la seva particular forma de caracteritzar personatges. Caixes que parlen, llunes que són lamparetes... Univers figuratiu que convida a la imaginació i la creativitat sense límits. Contes de butxaca que porten com a títol, ‘Carrer del Mar’, ‘Quatre veïns’ i ’La tieta se’n va a la Lluna’.

Però el Teatret del Serrallo també ens convida a les històries de la Cia Toc de Gresca. Amb un toc d’humor fresc i despreocupat, tres entranyables pallassos s’embarbussen en l’aventura de muntar un arbre de Nadal amb totes les peripècies que això els hi portarà. Moments divertits  estan assegurats!.

Per finalitzar, l’espai cultural ha volgut que la dansa també sigui present aquest Nadal. Expressió, moviment, ritme amb el ‘Taller de Dansa’. Els i les ballarines ens endinsaran en una interpretació diferent i original de Nadal en tres disciplines de dansa ben diferents: contemporani, clàssic i urbà. Faran realitat un somni de Nadal en una sala preparada i en exclusiva per gaudir del seu moviment.

 

Final PortAutors/es

Aquest Nadal, el Teatret del Serrallo també serà l‘escenari de la Final de PortAutors/es 2020. El dia 3 de gener de 2021 a les 20h per les xarxes socials es desvetllaran els guardons. En aquesta ocasió la mostra no ha pogut organitzar el ja consolidat concert al Teatret per la situació COVID 19 que estem vivint.

Portautors/es és una mostra artística per oferir noves possibilitats als talents musicals del territori.

 

Missatge 1 del President Josep Maria Cruset. Campanya Nadal 2020

Escolta

Missatge 2 del President Josep Maria Cruset. Nits de la il·lusió

Escolta

Missatge 3 del President Josep Maria Cruset. Espectacle digital o presencial

Escolta

Programa Nits d'il·lusió

Descarrega

Agenda detallada

Descarrega

 

 

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona