‘Històries de Nadal’ cultura en línia al Teatret del Serrallo

‘Històries de Nadal’ cultura en línia al Teatret del Serrallo
21 Des
2020

Relats curts, espectacle de circ i coreografies de dansa apareixen del 22 al 5 de gener  a les 19.30 a la finestra del Teatret del Serrallo

Mitjançant les xarxes socials el Teatret del Serrallo ens acompanyarà des de casa amb activitats per als infants

 

Aquest Nadal, el Teatret del Serrallo, el tindràs a casa teva amb diferents històries de Nadal Relats curts, per a tota mena de públic, grans i petits, que arribaran a través de les xarxes socials del Teatret.

Des del dia 22 de desembre fins al 5 de gener, sempre a la mateixa hora, a les 19.30h, podràs veure i sentir les millors històries de Nadal. Relats màgics que no pots perdre’t: conta contes, música, pallassos i dansa!. Tot és qüestió de connectar-se i deixar-se portar.

Tot i que físicament el Teatret no comptarà amb la presència dels seus i les seves seguidores, l’espai s’ha vestit com si es tractés d’un petit poble que serà l’escenari de les diferents interpretacions.

 

Detall de la programació

Una de les conta contes més reconegudes de Tarragona, la Rat Cebrián, ens presentarà tres històries molt divertides. La primera ‘Del conte del Carter. La felicitació’, la segona ‘El misteri del caganer’ i la darrera portarà com a títol ‘Quina barra, aquests camells!’ Relats que de ben segur et sorprendran i et dibuixaran un gran somriure.

Continuarem amb els relats de la Sílvia Palazón, altra conta contes del territori que porta l’emoció a la seva veu.  Ens portarà tres intenses històries d’un Nadal més blau, més fred però dolç i intimista. Començarà amb el relat que porta per títol ‘Pájarosen la cabeza’, seguit de  ‘Matrioskade’ i finalitzarà amb ‘El Ratónyla montañade’.

Seguirem amb en Joan Rioné que portarà tres contes de la seva collita pròpia amb la seva particular forma de caracteritzar personatges. Caixes que parlen, llunes que són lamparetes... Univers figuratiu que convida a la imaginació i la creativitat sense límits. Contes de butxaca que porten com a títol, ‘Carrer del Mar’, ‘Quatre veïns’ i ’La tieta se’n va a la Lluna’.

Però el Teatret del Serrallo també ens convida a les històries de la Cia Toc de Gresca. Amb un toc d’humor fresc i despreocupat, tres entranyables pallassos s’embarbussen en l’aventura de muntar un arbre de Nadal amb totes les peripècies que això els hi portarà. Moments divertits  estan assegurats!.

Per finalitzar, l’espai cultural ha volgut que la dansa també sigui present aquest Nadal. Expressió, moviment, ritme amb el ‘Taller de Dansa’. Els i les ballarines ens endinsaran en una interpretació diferent i original de Nadal en tres disciplines de dansa ben diferents: contemporani, clàssic i urbà. Faran realitat un somni de Nadal en una sala preparada i en exclusiva per gaudir del seu moviment.

 

Final PortAutors/es

Aquest Nadal, el Teatret del Serrallo també serà l‘escenari de la Final de PortAutors/es 2020. El dia 3 de gener de 2021 a les 20h per les xarxes socials es desvetllaran els guardons. En aquesta ocasió la mostra no ha pogut organitzar el ja consolidat concert al Teatret per la situació COVID 19 que estem vivint.

Portautors/es és una mostra artística per oferir noves possibilitats als talents musicals del territori.

 

Missatge 1 del President Josep Maria Cruset. Campanya Nadal 2020

Escolta

Missatge 2 del President Josep Maria Cruset. Nits de la il·lusió

Escolta

Missatge 3 del President Josep Maria Cruset. Espectacle digital o presencial

Escolta

Programa Nits d'il·lusió

Descarrega

Agenda detallada

Descarrega

 

 

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

JORNADES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Jornades - Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició Jornades de l'Aigua Port Tarragona

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors