‘Històries de Nadal’ cultura en línia al Teatret del Serrallo

‘Històries de Nadal’ cultura en línia al Teatret del Serrallo
21 Dic
2020

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Relats curts, espectacle de circ i coreografies de dansa apareixen del 22 al 5 de gener  a les 19.30 a la finestra del Teatret del Serrallo

Mitjançant les xarxes socials el Teatret del Serrallo ens acompanyarà des de casa amb activitats per als infants

 

Aquest Nadal, el Teatret del Serrallo, el tindràs a casa teva amb diferents històries de Nadal Relats curts, per a tota mena de públic, grans i petits, que arribaran a través de les xarxes socials del Teatret.

Des del dia 22 de desembre fins al 5 de gener, sempre a la mateixa hora, a les 19.30h, podràs veure i sentir les millors històries de Nadal. Relats màgics que no pots perdre’t: conta contes, música, pallassos i dansa!. Tot és qüestió de connectar-se i deixar-se portar.

Tot i que físicament el Teatret no comptarà amb la presència dels seus i les seves seguidores, l’espai s’ha vestit com si es tractés d’un petit poble que serà l’escenari de les diferents interpretacions.

 

Detall de la programació

Una de les conta contes més reconegudes de Tarragona, la Rat Cebrián, ens presentarà tres històries molt divertides. La primera ‘Del conte del Carter. La felicitació’, la segona ‘El misteri del caganer’ i la darrera portarà com a títol ‘Quina barra, aquests camells!’ Relats que de ben segur et sorprendran i et dibuixaran un gran somriure.

Continuarem amb els relats de la Sílvia Palazón, altra conta contes del territori que porta l’emoció a la seva veu.  Ens portarà tres intenses històries d’un Nadal més blau, més fred però dolç i intimista. Començarà amb el relat que porta per títol ‘Pájarosen la cabeza’, seguit de  ‘Matrioskade’ i finalitzarà amb ‘El Ratónyla montañade’.

Seguirem amb en Joan Rioné que portarà tres contes de la seva collita pròpia amb la seva particular forma de caracteritzar personatges. Caixes que parlen, llunes que són lamparetes... Univers figuratiu que convida a la imaginació i la creativitat sense límits. Contes de butxaca que porten com a títol, ‘Carrer del Mar’, ‘Quatre veïns’ i ’La tieta se’n va a la Lluna’.

Però el Teatret del Serrallo també ens convida a les històries de la Cia Toc de Gresca. Amb un toc d’humor fresc i despreocupat, tres entranyables pallassos s’embarbussen en l’aventura de muntar un arbre de Nadal amb totes les peripècies que això els hi portarà. Moments divertits  estan assegurats!.

Per finalitzar, l’espai cultural ha volgut que la dansa també sigui present aquest Nadal. Expressió, moviment, ritme amb el ‘Taller de Dansa’. Els i les ballarines ens endinsaran en una interpretació diferent i original de Nadal en tres disciplines de dansa ben diferents: contemporani, clàssic i urbà. Faran realitat un somni de Nadal en una sala preparada i en exclusiva per gaudir del seu moviment.

 

Final PortAutors/es

Aquest Nadal, el Teatret del Serrallo també serà l‘escenari de la Final de PortAutors/es 2020. El dia 3 de gener de 2021 a les 20h per les xarxes socials es desvetllaran els guardons. En aquesta ocasió la mostra no ha pogut organitzar el ja consolidat concert al Teatret per la situació COVID 19 que estem vivint.

Portautors/es és una mostra artística per oferir noves possibilitats als talents musicals del territori.

 

Missatge 1 del President Josep Maria Cruset. Campanya Nadal 2020

Escolta

Missatge 2 del President Josep Maria Cruset. Nits de la il·lusió

Escolta

Missatge 3 del President Josep Maria Cruset. Espectacle digital o presencial

Escolta

Programa Nits d'il·lusió

Descarrega

Agenda detallada

Descarrega

 

 

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona