La 4a edició del Med Hub Day 2020 reuneix més 100 experts en logística de productes químics i petroquímics

La 4a edició del Med Hub Day 2020 reuneix més 100 experts en logística de productes químics i petroquímics
19 Nov
2020

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El Port de Tarragona i el clúster ChemMed organitzen aquesta edició 100% online

Avui a les 15 hores ha arrencat l’edició de 2020 del Med Hub Day, organitzada pel Port de Tarragona i el clúster ChemMed. És la 4a trobada d’aquest tipus i es tracta de la primera edició 100% online. Enguany, a més a més, amb un gran èxit de participació dels principals actors implicats en la indústria i la logística de productes químics i petroquímics.

Aquest any el míting ha assolit una xifra d’inscripcions que ha grimpat fins als 110 experts participants, un 37% més que en la tercera edició en la qual es va arribar a la fita dels 80 inscrits.

La impressió dels organitzadors és que tots els stakeholders (actors implicats) han volgut ser-hi presents, des de propietaris de vaixells/ navilieres, consignes, promotors de mercaderies, terminals, empreses d'emmagatzematge i logística, indústria petroquímica i operadors ferroviaris. El tarannà internacional del Hub Day també es consolida i segueix sent peça clau de l’atractiu de cada edició, atesa la procedència internacional dels inscrits, provinents d’Espanya, França, Països Baixos, Itàlia, Algèria, Dinamarca o EUA, entre d’altres països.

En els seus quatre anys de vida, el Med Hub Day ha fixat els seus esforços a millorar el potencial de la regió mediterrània com a plataforma logística de productes químics i petroquímics per esdevenir el Hub més important del sud d’Europa.

En aquesta 4a edició, a més a més de compartir informació, anàlisi i experiències, també s’incorporen ponències i debats per trobar respostes a les incerteses i a les preguntes que afecten el present i el futur de totes les institucions i empreses a causa de la crisi econòmica derivada del COVID19.

Un sector resilient

En el seu discurs de benvinguda, Josep M Cruset, president del Port de Tarragona i del Clúster ChemMed, ha posat el sector com a exemple de resiliència davant de la crisi desfermada per la COVID-19 citant exemples local sobre “capacitat d’adaptació per mantenir el funcionament normal de les nostres organitzacions” i sobre “la capacitat d’inversió per fer realitat l’objectiu estratègic de ser el Hub Químic més important de la mediterrània i del Sud d’Europa”.

Cruset també ha subratllat la “necessitat de detectar finestres d’oportunitat enmig de la crisi i d’aprofitar-les per fomentar l’activitat empresarial present, per a l’assoliment dels objectius estratègics i per a la reducció de la nostra petjada de carboni” amb l’objectiu “d’aconseguir una activitat logística eficient, que contribueixi a posar en marxa un creixement econòmic més sostenible, respectuós amb l’entorn natural i al servei de les persones i de les empreses”.

Un programa molt potent

El Med Hub Day s'ha consolidat com a referència per debatre i analitzar el sector logístic dels líquids a granel a la Mediterrània. Aquesta quarta edició compta amb un complet programa d’experts vinculats al sector que donaran la seva visió del sector davant aquesta “nova normalitat”.

L’edició d’aquest any compta amb panell de ports, terminals i indústria, tres sessions individuals per parlar de la transformació del mercat energètic, de la implantació de l'IMO 2020 i del mercat d'emmagatzematge (dipòsits) en el Mediterrani.

 

Programa Hub Day 2020

Descarrega't el programa oficial
+ info

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona