La 4a edició del Med Hub Day 2020 reuneix més 100 experts en logística de productes químics i petroquímics

La 4a edició del Med Hub Day 2020 reuneix més 100 experts en logística de productes químics i petroquímics
19 Nov
2020

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El Port de Tarragona i el clúster ChemMed organitzen aquesta edició 100% online

Avui a les 15 hores ha arrencat l’edició de 2020 del Med Hub Day, organitzada pel Port de Tarragona i el clúster ChemMed. És la 4a trobada d’aquest tipus i es tracta de la primera edició 100% online. Enguany, a més a més, amb un gran èxit de participació dels principals actors implicats en la indústria i la logística de productes químics i petroquímics.

Aquest any el míting ha assolit una xifra d’inscripcions que ha grimpat fins als 110 experts participants, un 37% més que en la tercera edició en la qual es va arribar a la fita dels 80 inscrits.

La impressió dels organitzadors és que tots els stakeholders (actors implicats) han volgut ser-hi presents, des de propietaris de vaixells/ navilieres, consignes, promotors de mercaderies, terminals, empreses d'emmagatzematge i logística, indústria petroquímica i operadors ferroviaris. El tarannà internacional del Hub Day també es consolida i segueix sent peça clau de l’atractiu de cada edició, atesa la procedència internacional dels inscrits, provinents d’Espanya, França, Països Baixos, Itàlia, Algèria, Dinamarca o EUA, entre d’altres països.

En els seus quatre anys de vida, el Med Hub Day ha fixat els seus esforços a millorar el potencial de la regió mediterrània com a plataforma logística de productes químics i petroquímics per esdevenir el Hub més important del sud d’Europa.

En aquesta 4a edició, a més a més de compartir informació, anàlisi i experiències, també s’incorporen ponències i debats per trobar respostes a les incerteses i a les preguntes que afecten el present i el futur de totes les institucions i empreses a causa de la crisi econòmica derivada del COVID19.

Un sector resilient

En el seu discurs de benvinguda, Josep M Cruset, president del Port de Tarragona i del Clúster ChemMed, ha posat el sector com a exemple de resiliència davant de la crisi desfermada per la COVID-19 citant exemples local sobre “capacitat d’adaptació per mantenir el funcionament normal de les nostres organitzacions” i sobre “la capacitat d’inversió per fer realitat l’objectiu estratègic de ser el Hub Químic més important de la mediterrània i del Sud d’Europa”.

Cruset també ha subratllat la “necessitat de detectar finestres d’oportunitat enmig de la crisi i d’aprofitar-les per fomentar l’activitat empresarial present, per a l’assoliment dels objectius estratègics i per a la reducció de la nostra petjada de carboni” amb l’objectiu “d’aconseguir una activitat logística eficient, que contribueixi a posar en marxa un creixement econòmic més sostenible, respectuós amb l’entorn natural i al servei de les persones i de les empreses”.

Un programa molt potent

El Med Hub Day s'ha consolidat com a referència per debatre i analitzar el sector logístic dels líquids a granel a la Mediterrània. Aquesta quarta edició compta amb un complet programa d’experts vinculats al sector que donaran la seva visió del sector davant aquesta “nova normalitat”.

L’edició d’aquest any compta amb panell de ports, terminals i indústria, tres sessions individuals per parlar de la transformació del mercat energètic, de la implantació de l'IMO 2020 i del mercat d'emmagatzematge (dipòsits) en el Mediterrani.

 

Programa Hub Day 2020

Descarrega't el programa oficial
+ info

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona