La 4a edició del Med Hub Day 2020 reuneix més 100 experts en logística de productes químics i petroquímics

La 4a edició del Med Hub Day 2020 reuneix més 100 experts en logística de productes químics i petroquímics
19 Nov
2020

El Port de Tarragona i el clúster ChemMed organitzen aquesta edició 100% online

Avui a les 15 hores ha arrencat l’edició de 2020 del Med Hub Day, organitzada pel Port de Tarragona i el clúster ChemMed. És la 4a trobada d’aquest tipus i es tracta de la primera edició 100% online. Enguany, a més a més, amb un gran èxit de participació dels principals actors implicats en la indústria i la logística de productes químics i petroquímics.

Aquest any el míting ha assolit una xifra d’inscripcions que ha grimpat fins als 110 experts participants, un 37% més que en la tercera edició en la qual es va arribar a la fita dels 80 inscrits.

La impressió dels organitzadors és que tots els stakeholders (actors implicats) han volgut ser-hi presents, des de propietaris de vaixells/ navilieres, consignes, promotors de mercaderies, terminals, empreses d'emmagatzematge i logística, indústria petroquímica i operadors ferroviaris. El tarannà internacional del Hub Day també es consolida i segueix sent peça clau de l’atractiu de cada edició, atesa la procedència internacional dels inscrits, provinents d’Espanya, França, Països Baixos, Itàlia, Algèria, Dinamarca o EUA, entre d’altres països.

En els seus quatre anys de vida, el Med Hub Day ha fixat els seus esforços a millorar el potencial de la regió mediterrània com a plataforma logística de productes químics i petroquímics per esdevenir el Hub més important del sud d’Europa.

En aquesta 4a edició, a més a més de compartir informació, anàlisi i experiències, també s’incorporen ponències i debats per trobar respostes a les incerteses i a les preguntes que afecten el present i el futur de totes les institucions i empreses a causa de la crisi econòmica derivada del COVID19.

Un sector resilient

En el seu discurs de benvinguda, Josep M Cruset, president del Port de Tarragona i del Clúster ChemMed, ha posat el sector com a exemple de resiliència davant de la crisi desfermada per la COVID-19 citant exemples local sobre “capacitat d’adaptació per mantenir el funcionament normal de les nostres organitzacions” i sobre “la capacitat d’inversió per fer realitat l’objectiu estratègic de ser el Hub Químic més important de la mediterrània i del Sud d’Europa”.

Cruset també ha subratllat la “necessitat de detectar finestres d’oportunitat enmig de la crisi i d’aprofitar-les per fomentar l’activitat empresarial present, per a l’assoliment dels objectius estratègics i per a la reducció de la nostra petjada de carboni” amb l’objectiu “d’aconseguir una activitat logística eficient, que contribueixi a posar en marxa un creixement econòmic més sostenible, respectuós amb l’entorn natural i al servei de les persones i de les empreses”.

Un programa molt potent

El Med Hub Day s'ha consolidat com a referència per debatre i analitzar el sector logístic dels líquids a granel a la Mediterrània. Aquesta quarta edició compta amb un complet programa d’experts vinculats al sector que donaran la seva visió del sector davant aquesta “nova normalitat”.

L’edició d’aquest any compta amb panell de ports, terminals i indústria, tres sessions individuals per parlar de la transformació del mercat energètic, de la implantació de l'IMO 2020 i del mercat d'emmagatzematge (dipòsits) en el Mediterrani.

 

Programa Hub Day 2020

Descarrega't el programa oficial
+ info

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors