El Teatret del Serrallo, escenari indiscutible del Ja Veus 2022

El Teatret del Serrallo, escenari indiscutible del Ja Veus 2022
04 Abr
2022

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Aquest cap de setmana l’emblemàtic escenari serrallenc acull l’edició de Primavera del Festival Ja Veus

Cicle de concerts en format acústic on actuaran tres artistes rellevants: Ferran Palau, Lali BeGood i Espaldamaceta

El Teatret del Serrallo del Port de Tarragona és l’indret, com en altres edicions, de les tres actuacions de l’edició del Primavera del festival Ja Veus 2022. Des de l’àmbit de Port-ciutat, el Port de Tarragona col·labora i dona suport al Festival Ja Veus 2022 perquè reprengui la seva activitat. Un Festival que dona veu a diferents propostes artístiques en un esforç d’ampliar el ventall de proposta musical de la ciutat i entorn, a partir d’un format de concerts únics per la seva filosofia i ubicació.

Ja Veus és un referent en la programació de música emergent en espais emblemàtics de la ciutat de Tarragona i d'activitats divulgatives i familiars al voltant de la veu com a eina de transmissió d'idees i d'emocions. Amb aquest nou cicle "Primavera" vol ampliar del seu abast, amb dues programacions, aquesta que ara es presenta a l’abril i la que tindrà lloc la tardor d’enguany.

Aquesta edició tarragonina té el suport de la Diputació de Tarragona, el Port de Tarragona y Repsol.

L’edició de Ja Veus Primavera manté els eixos de programació característics de Ja Veus, una combinació de la delicadesa de la cançó d'autor, altres músiques singulars i la contemporaneïtat, incorporant artistes nacionals referents del gènere i donant i espai als nous valors del país. Tant els espais com els artistes són triats amb cura, tenint en compte les sonoritats, els formats i mantenint sempre les garanties sanitàries per tal de poder oferir al públic unes activitats culturals segures, i complint tots els protocols covid establerts.

Ferran Palau, dissabte 9 d’abril, a les 20.00 hores

Ferran Palau presenta dissabte vinent, a les 20 hores, els seus darrers dos discos: Parc i Joia (2021). Palau escriu i descriu la seva història com un paisatge que gira a ritme tranquil, assossegat, però implacable, com la seva música. El febrer de l’any passat Ferran Palau va presentar Parc, on ens parla de nou de l'amor, però aquest cop d’un amor que fa una mica més mal. Un amor seduït pel minimalisme i els sintetitzadors que ens guien, a pas lent, a través de l'imaginari.

I a la fi d'aquest mateix any arriba Joia, un disc nascut sota la influència i l'admiració cap a totes les dones que habiten en el segell Hidden Track Records. Un disc en el qual Palau torna a la intimitat de la veu i la guitarra, que continua la saga després de Kevin (2019), Blanc, (2018), Santa Ferida (2015) i L’Aigua del Rierol (2012), sense oblidar-nos de Cel Clar, el doble senzill que va llançar en 2020.Ferran Palau es troba immers en la gira de presentació de tots dos discos, que li està portant a tocar en un gran nombre d'escenaris i sales, així com a grans festivals com el Guitar BCN, Primavera Sound o el Vida Festival.

Per accedir a la venda anticipada, cal clicar a: https://entradium.com/es/events/ja-veus-ferran-palau-tarragona

Lali BeGood, diumenge 10 d’abril a les 12.00 hores

Lali BeGood (abans coneguda com Lali Rondalla) és una cantautora barcelonina que fa kindie music per al nen que portes de la mà i el que portes dins. Lletres intel·ligents i històries quotidianes plenes de ritme, humor i valors educatius. La seva manera d’entendre la música familiar es va plasmar per primera vegada en el disc En un planeta blau / En un planeta azul (Discmedi/Warner, 2013) on va donar forma al que ella anomena Love’n’roll; una proposta fresca i personal en la manera de crear música i escriure sobre temàtiques que toquen a petits i grans.

El darrer LP El Jardí Secret (U98music, 2021), gestat en plena pandèmia, és un viatge emocional amb un peu a la pista de ball. Un disc multiestil i optimista on la cantautora parla de les coses que ens passen per dins en un exercici d’ecologia emocional. Lletres divertides i sinceres sobre la validació de totes les emocions, l’aquí i l’ara, l’amor pels animals, la grandesa d’equivocar-se, l’excés de materialisme, etc. El jardí secret és, de fet, l’interior d’una mateixa. Aquella part que és només de cadascú i que cal guardar com un tresor i cultivar com un jardí.

Per accedir a les invitacions, cal clicar a: https://entradium.com/es/events/ja-veus-lali-begood

Espaldamaceta, diumenge 10 d’abril a les 18.30 hores

Amb la presentació del seu nou disc Yo y Espaldamaceta, l’artista reprèn el seu format en solitari i porta a l'extrem el concepte de cruesa, despullant-se en cada cançó i desprenent-se de totes les emocions viscudes en els últims anys.

L'aventura d’Espaldamaceta va començar en 2006 amb José Juan González cantant en directe amb l'únic acompanyament d'una guitarra. Després d'editar Madera y poca luz (Bankrobber, 2008), disc que inclou la seva reconeguda cançó Ahora que la mierda ya me llega hasta los ojos que l'any 2014 Paco León va incloure en l'escena final de la pel·lícula “Carmina y Amén” estrenada el 29 d'abril i nominada als premis Goya (va guanyar també dos premis en el festival de Màlaga aquest mateix any), l'artista va seguir sense donar treva amb àlbums com Cae algo al suelo (Bankrobber, 2009), Miedo al silencio (Bankrobber, 2010), Miedo al silencio segunda parte” (Bankrobber, 2011), Baile Masái (Gandula, 2013), Els pares són públic d’un gran espectacle (autoeditat, 2017) i Millor que Mai (Hidden Track Rècords, 2019), on Espaldamaceta va explorar noves textures i instruments en format trio.

La venda anticipada es pot fer a l’enllaç: https://entradium.com/es/events/ja-veus-espaldamaceta-tarragona

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors