El Teatret del Serrallo, escenari indiscutible del Ja Veus 2022

El Teatret del Serrallo, escenari indiscutible del Ja Veus 2022
04 Apr
2022

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Aquest cap de setmana l’emblemàtic escenari serrallenc acull l’edició de Primavera del Festival Ja Veus

Cicle de concerts en format acústic on actuaran tres artistes rellevants: Ferran Palau, Lali BeGood i Espaldamaceta

El Teatret del Serrallo del Port de Tarragona és l’indret, com en altres edicions, de les tres actuacions de l’edició del Primavera del festival Ja Veus 2022. Des de l’àmbit de Port-ciutat, el Port de Tarragona col·labora i dona suport al Festival Ja Veus 2022 perquè reprengui la seva activitat. Un Festival que dona veu a diferents propostes artístiques en un esforç d’ampliar el ventall de proposta musical de la ciutat i entorn, a partir d’un format de concerts únics per la seva filosofia i ubicació.

Ja Veus és un referent en la programació de música emergent en espais emblemàtics de la ciutat de Tarragona i d'activitats divulgatives i familiars al voltant de la veu com a eina de transmissió d'idees i d'emocions. Amb aquest nou cicle "Primavera" vol ampliar del seu abast, amb dues programacions, aquesta que ara es presenta a l’abril i la que tindrà lloc la tardor d’enguany.

Aquesta edició tarragonina té el suport de la Diputació de Tarragona, el Port de Tarragona y Repsol.

L’edició de Ja Veus Primavera manté els eixos de programació característics de Ja Veus, una combinació de la delicadesa de la cançó d'autor, altres músiques singulars i la contemporaneïtat, incorporant artistes nacionals referents del gènere i donant i espai als nous valors del país. Tant els espais com els artistes són triats amb cura, tenint en compte les sonoritats, els formats i mantenint sempre les garanties sanitàries per tal de poder oferir al públic unes activitats culturals segures, i complint tots els protocols covid establerts.

Ferran Palau, dissabte 9 d’abril, a les 20.00 hores

Ferran Palau presenta dissabte vinent, a les 20 hores, els seus darrers dos discos: Parc i Joia (2021). Palau escriu i descriu la seva història com un paisatge que gira a ritme tranquil, assossegat, però implacable, com la seva música. El febrer de l’any passat Ferran Palau va presentar Parc, on ens parla de nou de l'amor, però aquest cop d’un amor que fa una mica més mal. Un amor seduït pel minimalisme i els sintetitzadors que ens guien, a pas lent, a través de l'imaginari.

I a la fi d'aquest mateix any arriba Joia, un disc nascut sota la influència i l'admiració cap a totes les dones que habiten en el segell Hidden Track Records. Un disc en el qual Palau torna a la intimitat de la veu i la guitarra, que continua la saga després de Kevin (2019), Blanc, (2018), Santa Ferida (2015) i L’Aigua del Rierol (2012), sense oblidar-nos de Cel Clar, el doble senzill que va llançar en 2020.Ferran Palau es troba immers en la gira de presentació de tots dos discos, que li està portant a tocar en un gran nombre d'escenaris i sales, així com a grans festivals com el Guitar BCN, Primavera Sound o el Vida Festival.

Per accedir a la venda anticipada, cal clicar a: https://entradium.com/es/events/ja-veus-ferran-palau-tarragona

Lali BeGood, diumenge 10 d’abril a les 12.00 hores

Lali BeGood (abans coneguda com Lali Rondalla) és una cantautora barcelonina que fa kindie music per al nen que portes de la mà i el que portes dins. Lletres intel·ligents i històries quotidianes plenes de ritme, humor i valors educatius. La seva manera d’entendre la música familiar es va plasmar per primera vegada en el disc En un planeta blau / En un planeta azul (Discmedi/Warner, 2013) on va donar forma al que ella anomena Love’n’roll; una proposta fresca i personal en la manera de crear música i escriure sobre temàtiques que toquen a petits i grans.

El darrer LP El Jardí Secret (U98music, 2021), gestat en plena pandèmia, és un viatge emocional amb un peu a la pista de ball. Un disc multiestil i optimista on la cantautora parla de les coses que ens passen per dins en un exercici d’ecologia emocional. Lletres divertides i sinceres sobre la validació de totes les emocions, l’aquí i l’ara, l’amor pels animals, la grandesa d’equivocar-se, l’excés de materialisme, etc. El jardí secret és, de fet, l’interior d’una mateixa. Aquella part que és només de cadascú i que cal guardar com un tresor i cultivar com un jardí.

Per accedir a les invitacions, cal clicar a: https://entradium.com/es/events/ja-veus-lali-begood

Espaldamaceta, diumenge 10 d’abril a les 18.30 hores

Amb la presentació del seu nou disc Yo y Espaldamaceta, l’artista reprèn el seu format en solitari i porta a l'extrem el concepte de cruesa, despullant-se en cada cançó i desprenent-se de totes les emocions viscudes en els últims anys.

L'aventura d’Espaldamaceta va començar en 2006 amb José Juan González cantant en directe amb l'únic acompanyament d'una guitarra. Després d'editar Madera y poca luz (Bankrobber, 2008), disc que inclou la seva reconeguda cançó Ahora que la mierda ya me llega hasta los ojos que l'any 2014 Paco León va incloure en l'escena final de la pel·lícula “Carmina y Amén” estrenada el 29 d'abril i nominada als premis Goya (va guanyar també dos premis en el festival de Màlaga aquest mateix any), l'artista va seguir sense donar treva amb àlbums com Cae algo al suelo (Bankrobber, 2009), Miedo al silencio (Bankrobber, 2010), Miedo al silencio segunda parte” (Bankrobber, 2011), Baile Masái (Gandula, 2013), Els pares són públic d’un gran espectacle (autoeditat, 2017) i Millor que Mai (Hidden Track Rècords, 2019), on Espaldamaceta va explorar noves textures i instruments en format trio.

La venda anticipada es pot fer a l’enllaç: https://entradium.com/es/events/ja-veus-espaldamaceta-tarragona

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona

The aim is to open up the port and its spaces to the people, giving them the opportunity to get to know its facilities and to see the different port operations, both from the land and the sea.

 

ACTIVITIES | FORMS