El Port reactiva la campanya ‘Descobreix el Port’ amb la Golondrina durant el mes de desembre i festes de Nadal

El Port reactiva la campanya ‘Descobreix el Port’ amb la Golondrina durant el mes de desembre i festes de Nadal
02 Dic
2020

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

L’excepcional acollida per part de la ciutat ha fet que el Port reobri un nou calendari de sortides per als caps de setmana del mes de desembre i festes de Nadal

Les persones interessades podran fer la seva sol·licitud mitjançant aquest enllaç https://ja.cat/descobreixelPort que estarà obert fins a exhaurir les entrades

En dos mesos gairebé 3.000 persones han gaudit d’aquesta passejada que va començar a finals de juliol i va acabar el 24 de setembre passat

 

El Port de Tarragona amplia l’experiència ‘Descobreix el Port’ amb la “Golondrina” TARRAGONA BLAU oferint noves places els cap de setmana i festes de Nadal des del pròxim 5 de desembre fins, de moment, la finalització de les vacances de Nadal.

Concretament, la passejada, aquesta vegada amb un caire una mica més nadalenc, s’activarà durant el primer cap de setmana de desembre, dissabte 5 i diumenge 6, i es podrà gaudir durant el dimarts 8 de desembre i els següents caps de setmana de desembre, 12 i 13 i, 19 i 20.

Aprofitant les festes de Nadal i el temps lliure de la canalla també es podrà navegar amb la Golondrina durant tots el matins a partir del dia 21 de desembre fins el 6 de gener de 2021, exceptuant els festius 25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener. Les inscripcions per al passeig seran amb tres horaris diferents: a les 11h, a les 12h o bé a les 13h del matí.

L’èxit de la campanya d’estiu, amb gairebé 3.000 persones, ha portat a l’Autoritat Portuària de Tarragona organitzar un segon programa de sortides.

Les persones interessades a participar en aquestes noves visites al Port des del mar podran fer la seva reserva mitjançant una aplicació que podran activar a través d’aquest enllaç https://ja.cat/descobreixelPort. El formulari en línia permetrà fer una sol·licitud per persona, és a dir es tracta d’una reserva individual i per tant el tràmit per fer la sol·licitud és per a cada persona que assisteixi.

A causa de la situació actual per la COVID-19 tots els viatges tindran un aforament limitat amb un màxim de 15 persones per visita i amb totes les mesures higièniques i de seguretat adients com ja es va dur a terme en la passada campanya.

 

Un passeig inoblidable

Des del Moll de Pescadors, la coneguda ‘Golondrina’ escalfa motors per donar la benvinguda a tots i totes les interessades en redescobrir la ciutat de Tarragona des del mar. L’excursió marítima comença amb la rebuda, per part de la tripulació, als nous i noves visitants. Amb una catifa per rentar les sabates i un gel hidroalcohòlic per a les mans es prepara a les persones per embarcar en una nova experiència, d’una hora de durada aproximadament.

Des de l’embarcació es pot gaudir de la meravellosa façana de la Vila Marinera del Serrallo i des d’allà s’endinsa a la mar per veure els molls, les instal·lacions i el desenvolupament de les obres del que serà el nou moll de Balears. El recorregut, acompanyat amb una veu en off, va explicant, pas per pas amb descripcions, comentaris, anècdotes i història dels emplaçaments que es van visualitzant.

Des de les grans esplanades de vehicles als molls d’Andalusia, Cantàbria i Galícia, fins a les sitges del moll d’Aragó i de Reus, passant al costat d’altre símbol tarragoní el Far de la Banya fan d’aquesta experiència un preciós moment per compartir amb familiars i amics.

L’objectiu d’aquesta experiència organitzada pel Port de Tarragona és donar a conèixer el funcionament de les seves instal·lacions i explicar la interrelació del Port amb la ciutat i el territori.

El Port convida a fer aquesta descoberta i fa una crida a crear, tots plegats, uns matins plens d’il·lusió.

Espai web Moll de Costa – Golondrina https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/moll-costa#golondrina

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona