El Port reactiva la campanya ‘Descobreix el Port’ amb la Golondrina durant el mes de desembre i festes de Nadal

El Port reactiva la campanya ‘Descobreix el Port’ amb la Golondrina durant el mes de desembre i festes de Nadal
02 Des
2020

L’excepcional acollida per part de la ciutat ha fet que el Port reobri un nou calendari de sortides per als caps de setmana del mes de desembre i festes de Nadal

Les persones interessades podran fer la seva sol·licitud mitjançant aquest enllaç https://ja.cat/descobreixelPort que estarà obert fins a exhaurir les entrades

En dos mesos gairebé 3.000 persones han gaudit d’aquesta passejada que va començar a finals de juliol i va acabar el 24 de setembre passat

 

El Port de Tarragona amplia l’experiència ‘Descobreix el Port’ amb la “Golondrina” TARRAGONA BLAU oferint noves places els cap de setmana i festes de Nadal des del pròxim 5 de desembre fins, de moment, la finalització de les vacances de Nadal.

Concretament, la passejada, aquesta vegada amb un caire una mica més nadalenc, s’activarà durant el primer cap de setmana de desembre, dissabte 5 i diumenge 6, i es podrà gaudir durant el dimarts 8 de desembre i els següents caps de setmana de desembre, 12 i 13 i, 19 i 20.

Aprofitant les festes de Nadal i el temps lliure de la canalla també es podrà navegar amb la Golondrina durant tots el matins a partir del dia 21 de desembre fins el 6 de gener de 2021, exceptuant els festius 25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener. Les inscripcions per al passeig seran amb tres horaris diferents: a les 11h, a les 12h o bé a les 13h del matí.

L’èxit de la campanya d’estiu, amb gairebé 3.000 persones, ha portat a l’Autoritat Portuària de Tarragona organitzar un segon programa de sortides.

Les persones interessades a participar en aquestes noves visites al Port des del mar podran fer la seva reserva mitjançant una aplicació que podran activar a través d’aquest enllaç https://ja.cat/descobreixelPort. El formulari en línia permetrà fer una sol·licitud per persona, és a dir es tracta d’una reserva individual i per tant el tràmit per fer la sol·licitud és per a cada persona que assisteixi.

A causa de la situació actual per la COVID-19 tots els viatges tindran un aforament limitat amb un màxim de 15 persones per visita i amb totes les mesures higièniques i de seguretat adients com ja es va dur a terme en la passada campanya.

 

Un passeig inoblidable

Des del Moll de Pescadors, la coneguda ‘Golondrina’ escalfa motors per donar la benvinguda a tots i totes les interessades en redescobrir la ciutat de Tarragona des del mar. L’excursió marítima comença amb la rebuda, per part de la tripulació, als nous i noves visitants. Amb una catifa per rentar les sabates i un gel hidroalcohòlic per a les mans es prepara a les persones per embarcar en una nova experiència, d’una hora de durada aproximadament.

Des de l’embarcació es pot gaudir de la meravellosa façana de la Vila Marinera del Serrallo i des d’allà s’endinsa a la mar per veure els molls, les instal·lacions i el desenvolupament de les obres del que serà el nou moll de Balears. El recorregut, acompanyat amb una veu en off, va explicant, pas per pas amb descripcions, comentaris, anècdotes i història dels emplaçaments que es van visualitzant.

Des de les grans esplanades de vehicles als molls d’Andalusia, Cantàbria i Galícia, fins a les sitges del moll d’Aragó i de Reus, passant al costat d’altre símbol tarragoní el Far de la Banya fan d’aquesta experiència un preciós moment per compartir amb familiars i amics.

L’objectiu d’aquesta experiència organitzada pel Port de Tarragona és donar a conèixer el funcionament de les seves instal·lacions i explicar la interrelació del Port amb la ciutat i el territori.

El Port convida a fer aquesta descoberta i fa una crida a crear, tots plegats, uns matins plens d’il·lusió.

Espai web Moll de Costa – Golondrina https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/moll-costa#golondrina

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

JORNADES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Jornades - Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició Jornades de l'Aigua Port Tarragona

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors