El Port de Tarragona inicia el primer servei de la nova línia regular de contenidors amb Turquia

El Port de Tarragona inicia el primer servei de la nova línia regular de contenidors amb Turquia
01 Feb
2016

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Aquest matí ha atracat a les instal·lacions de DP World Tarragona el vaixell Medkon Izmir, el primer servei de la nova línia regular de contenidors de la naviliera Medkon Lines, que uneix el Port de Tarragona amb Turquia.

La directora Comercial i de Desenvolupament Corporatiu del Port de Tarragona, Genoveva Climent ha entregat una mètopa al capità del vaixell en un acte que ha comptat també amb la presència de Nejat Olcay, director de Medkon Iberia, Jose Luis Romero, responsable d’Operacions de DP World Tarragona i Lorena Aliaga del departament comercial de DP World Tarragona.

El Medkon Izmir ha atracat al moll d’Andalusia del Port de Tarragona procedent d’Algèria. El vaixell té una eslora de 100,8 metres, una mànega de 20,2 metres y un calat de 8,21 metres. A les instal·lacions de DP World Tarragona ha descarregat i carregat un total de 150 teus (contenidors de 20 peus) que s’exportaran al mercat turc.

Aquest nou servei regular de contenidors que s’inicia avui amb el vaixell Medkon Izmir, té un temps de trànsit de 6 dies, i una periodicitat de 10 dies, amb el que serà el servei de contenidors amb el temps de trànsit més ràpid del mercat. Addicionalment als ports turcs, aquest servei també fa escala a Bizerte (Tunis), Misurata (Líbia) i Argel (Algèria).

El servei està representat a Espanya per Medkon Iberia, SL. Castelló Shipping SA són els agents oficials de booking i el vaixell està operat al Port de Tarragona per DP World Tarragona.

La naviliera Medkon lines connecta el Port de Tarragona al mercat turc, donant resposta a les exigències per part del sector exportador del territori, i d’aquesta manera s’afavoreix l’elevat volum d’intercanvi comercial existent amb Turquia. Medkon Lines ha escollit el Port de Tarragona per a instal·lar la seva base d’operacions a Espanya amb l’objectiu d’apropar el teixit empresarial i industrial del hinterland del Port al mercat turc.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors