Asfaltos Españoles, SA rep al vaixell Asphalt Splendor que opera per primer cop al Port de Tarragona

Asfaltos Españoles, SA rep al vaixell Asphalt Splendor que opera per primer cop al Port de Tarragona
26 Jan
2016

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Asphalt Splendor és el vaixell amb major capacitat del món per al transport de betum asfàltic expressament construït per aquest propòsit.
Durant aquest darrer cap de setmana, al pantalà d’ASESA s’ha dut a terme l'operativa de càrrega de 33.000 tones de betum asfàltic.
El vaixell Asphalt Splendor, construït a finals del 2015 i el de més capacitat del món per al transport de betum asfàltic, expressament construït per a aquest propòsit, ha realitzat avui la seva primera operativa de càrrega al Port de Tarragona. Hi ha d’altres vaixells amb superior capacitat de càrrega de betum, però són tots ells petroliers adaptats a les especials característiques d’aquest hidrocarbur.
La directora de Comercial i de Desenvolupament Corporatiu del Port, Genoveva Climent, ha entregat una mètopa al capità de l’Asphalt Splendor, en un acte que ha comptat també amb la presència de Alfonso Ramos, responsable del departament de Desarrollo de Negocio de Asfaltos Españoles, SA (ASESA); i Javier Pereira, Branch Manager de Alfaship, consignatària del vaixell.
L’Asphalt Splendor ha atracat al Port de Tarragona procedent d’Egipte. El vaixell té una eslora de 179,90 metres, una mànega de 30,60 metres i un calat de 10,40 metres. A les instal·lacions d’ASESA ha carregat 33.000 tones de betum asfàltic que s’exportaran a Nova Zelanda i Hawaii.
Aquesta exportació és una nova fita en la capacitat logística de betum asfàltic d’ASESA que consolida les càrregues de vaixells de gran tonatge que es realitzen en les instal·lacions del Port de Tarragona, gràcies a la important capacitat de fabricació i emmagatzematge de determinades qualitats de betum a la seva refineria.
Asfaltos Españoles, SA és un operador logístic al Port de Tarragona des de l’any 1965, opera anualment una mitjana de 200 vaixells tanc, amb els quals importa i exporta aproximadament més de dos milions de tones l’any. ASESA lidera la producció de betum asfàltic amb una producció del 45% del total de l’Estat.
L’empresa consignatària Alfaship Internacional, SA opera amb oficina pròpia al Port de Tarragona i està present al mercat espanyol des de fa gairebé 25 anys, al llarg dels quals l’empresa ha sabut posicionar-se entre els principals agents naviliers europeus. Actualment l’empresa és capaç d’oferir una infraestructura operativa única amb atenció personalitzada supervisada pel personal operatiu qualificat i eficient.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors