Asfaltos Españoles, SA rep al vaixell Asphalt Splendor que opera per primer cop al Port de Tarragona

Asfaltos Españoles, SA rep al vaixell Asphalt Splendor que opera per primer cop al Port de Tarragona
26 Gen
2016

Asphalt Splendor és el vaixell amb major capacitat del món per al transport de betum asfàltic expressament construït per aquest propòsit.
Durant aquest darrer cap de setmana, al pantalà d’ASESA s’ha dut a terme l'operativa de càrrega de 33.000 tones de betum asfàltic.
El vaixell Asphalt Splendor, construït a finals del 2015 i el de més capacitat del món per al transport de betum asfàltic, expressament construït per a aquest propòsit, ha realitzat avui la seva primera operativa de càrrega al Port de Tarragona. Hi ha d’altres vaixells amb superior capacitat de càrrega de betum, però són tots ells petroliers adaptats a les especials característiques d’aquest hidrocarbur.
La directora de Comercial i de Desenvolupament Corporatiu del Port, Genoveva Climent, ha entregat una mètopa al capità de l’Asphalt Splendor, en un acte que ha comptat també amb la presència de Alfonso Ramos, responsable del departament de Desarrollo de Negocio de Asfaltos Españoles, SA (ASESA); i Javier Pereira, Branch Manager de Alfaship, consignatària del vaixell.
L’Asphalt Splendor ha atracat al Port de Tarragona procedent d’Egipte. El vaixell té una eslora de 179,90 metres, una mànega de 30,60 metres i un calat de 10,40 metres. A les instal·lacions d’ASESA ha carregat 33.000 tones de betum asfàltic que s’exportaran a Nova Zelanda i Hawaii.
Aquesta exportació és una nova fita en la capacitat logística de betum asfàltic d’ASESA que consolida les càrregues de vaixells de gran tonatge que es realitzen en les instal·lacions del Port de Tarragona, gràcies a la important capacitat de fabricació i emmagatzematge de determinades qualitats de betum a la seva refineria.
Asfaltos Españoles, SA és un operador logístic al Port de Tarragona des de l’any 1965, opera anualment una mitjana de 200 vaixells tanc, amb els quals importa i exporta aproximadament més de dos milions de tones l’any. ASESA lidera la producció de betum asfàltic amb una producció del 45% del total de l’Estat.
L’empresa consignatària Alfaship Internacional, SA opera amb oficina pròpia al Port de Tarragona i està present al mercat espanyol des de fa gairebé 25 anys, al llarg dels quals l’empresa ha sabut posicionar-se entre els principals agents naviliers europeus. Actualment l’empresa és capaç d’oferir una infraestructura operativa única amb atenció personalitzada supervisada pel personal operatiu qualificat i eficient.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona