El Port de Tarragona celebra el Dia Mundial de la Qualitat 2015

El Port de Tarragona celebra el Dia Mundial de la Qualitat 2015
13 Nov
2015

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Sota el títol "La qualitat creix amb tu" ahir es va celebrar el Dia Mundial de la Qualitat al Port de Tarragona, en la que s'ha posat de relleu la importància de la qualitat en l'organització portuària.
La tasca duta a terme a l'Autoritat Portuària en termes de qualitat ha servit per posicionar al Port de Tarragona com a capdavanter entre els ports de l'Estat espanyol en el desplegament del Sistema de Qualitat, amb una certificació ISO que abasta un gran nombre de processos, però el més important, és que certifica el nucli del negoci de l'APT, la gestió de l'escala del vaixell i de la mercaderia al Port de Tarragona.
Concepte de qualitat com a denominador comú a l'organització
El president del Port de Tarragona, Josep Andreu, va donar la benvinguda als assistents acompanyat del director d'Estratègia, Qualitat i Innovació del Port de Tarragona, Josep Maria Maceira; i la cap de departament de Planificació i Qualitat, Elisenda Segura. Josep Andreu va destacar la importància de la qualitat i com aquesta s'ha de traslladar directament a les empreses que hi formen part. Andreu ha subratllat el protagonisme que té la qualitat en cadascun dels departaments que formen l'Autoritat Portuària deixant clar que ha de ser el denominador comú que vertebra la organització. Objectiu: renovar la ISO 9001
El director d'Estratègia, Qualitat i Innovació, Josep Maria Maceira va ser l'encarregat de tancar l'acte amb un discurs on va posar de manifest la consolidació del sistema de qualitat a l'APT i l'objectiu de renovar la ISO 9001 que es va aconseguir fa tres anys, i que s'ha revisat any rere any. També ha assenyalat l'actualització de la normativa, que ha estat modificada aquest 2015, el que suposarà haver de realitzar canvis a l'organització en els propers mesos, per tal d'adaptar el Sistema de Gestió de la Qualitat a les exigències del nou marc normatiu. Aquestes modificacions seran lentes ja que arribaran a tots els nivells de l'organització. Altres certificacions amb les que també compta l'APT, com la ISO 14001 en matèria mediambiental, la ISO 28001 de seguretat de la informació i la ISO 50001 d'eficiència energètica, la certificació basada en el referencial pel tràfic de vehicles i la de gestió de senyals marítims, també es continuaran renovant d'acord amb els objectius globals de millora de la qualitat a l'APT.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona