El Port de Tarragona celebra el Dia Mundial de la Qualitat 2015

El Port de Tarragona celebra el Dia Mundial de la Qualitat 2015
13 Nov
2015

Sota el títol "La qualitat creix amb tu" ahir es va celebrar el Dia Mundial de la Qualitat al Port de Tarragona, en la que s'ha posat de relleu la importància de la qualitat en l'organització portuària.
La tasca duta a terme a l'Autoritat Portuària en termes de qualitat ha servit per posicionar al Port de Tarragona com a capdavanter entre els ports de l'Estat espanyol en el desplegament del Sistema de Qualitat, amb una certificació ISO que abasta un gran nombre de processos, però el més important, és que certifica el nucli del negoci de l'APT, la gestió de l'escala del vaixell i de la mercaderia al Port de Tarragona.
Concepte de qualitat com a denominador comú a l'organització
El president del Port de Tarragona, Josep Andreu, va donar la benvinguda als assistents acompanyat del director d'Estratègia, Qualitat i Innovació del Port de Tarragona, Josep Maria Maceira; i la cap de departament de Planificació i Qualitat, Elisenda Segura. Josep Andreu va destacar la importància de la qualitat i com aquesta s'ha de traslladar directament a les empreses que hi formen part. Andreu ha subratllat el protagonisme que té la qualitat en cadascun dels departaments que formen l'Autoritat Portuària deixant clar que ha de ser el denominador comú que vertebra la organització. Objectiu: renovar la ISO 9001
El director d'Estratègia, Qualitat i Innovació, Josep Maria Maceira va ser l'encarregat de tancar l'acte amb un discurs on va posar de manifest la consolidació del sistema de qualitat a l'APT i l'objectiu de renovar la ISO 9001 que es va aconseguir fa tres anys, i que s'ha revisat any rere any. També ha assenyalat l'actualització de la normativa, que ha estat modificada aquest 2015, el que suposarà haver de realitzar canvis a l'organització en els propers mesos, per tal d'adaptar el Sistema de Gestió de la Qualitat a les exigències del nou marc normatiu. Aquestes modificacions seran lentes ja que arribaran a tots els nivells de l'organització. Altres certificacions amb les que també compta l'APT, com la ISO 14001 en matèria mediambiental, la ISO 28001 de seguretat de la informació i la ISO 50001 d'eficiència energètica, la certificació basada en el referencial pel tràfic de vehicles i la de gestió de senyals marítims, també es continuaran renovant d'acord amb els objectius globals de millora de la qualitat a l'APT.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

Benvingudes i benvinguts al nou disseny de PortTarragona.cat

 

A partir del dilluns, 20 de març, tens en actiu el nou disseny de la web del PortTarragona.

Hem treballat conservant la mateixa arquitectura d’informació. És a dir, imatge nova però mantenint les mateixes carpetes d’informació de menús i submenús. A més la pàgina està preparada per ser visualitzada amb el nou disseny a tauletes i mòbils.

Una nova finestra de comunicació més actual i atractiva!