Conferència sobre el desenvolupament del projecte CLYMA (connexió Lió-Madrid), al Port de Tarragona

Conferència sobre el desenvolupament del projecte CLYMA (connexió Lió-Madrid), al Port de Tarragona
30 Oct
2015

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El proper 10 de novembre la sala d'actes de l'edifici de l'Autoritat Portuària de Tarragona serà l'escenari de la conferència sobre el projecte CLYMA en la que es presentaran els resultats de les principals accions dutes a terme al Port de Tarragona en el marc d'aquest projecte, així com altres estudis rellevants del corredor finalitzats recentment.
El Port de Tarragona és soci del projecte CLYMA per al desenvolupament de l'eix Lió-Madrid del Corredor Mediterrani. L'objectiu de CLYMA (co-finançat pel programa europeu TEN-T i que finalitza el proper mes de desembre d'aquest 2015) és aconseguir un desenvolupament coordinat de la infraestructura i la gestió dins del corredor Madrid-Lió cobrint quatre modes (ferrocarril, carretera, fluvial i marítim), dos Estats membres (Espanya-França) i una secció transfronterera per garantir la coordinació, cooperació i transparència.
Durant aquests dos anys i mig el Port de Tarragona ha dut a terme diferents projectes amb l'ajuda del projecte CLYMA que, sens dubte, contribueixen a millorar la connectivitat de la infraestructura portuària amb el hinterland ibèric i europeu així com les operacions ferroviàries.
Cal destacar, en primer lloc, l'estudi d'implantació de l'ample UIC i l'electrificació de l'accés ferroviari a la terminal intermodal, obra de la qual s'està acabant la seva execució i que permetrà la circulació de trens en ample UIC amb locomotora de línia fins la capçalera de la terminal intermodal, minimitzant els costos i temps de les operacions. Així mateix, s'ha adaptat la terminal intermodal a la manipulació de mercaderies perilloses.
Finalment, cal destacar que en el marc del projecte CLYMA el Port de Tarragona està implantant el Sistema de Gestió de la Seguretat Ferroviària amb l'objectiu de millorar les operacions ferroviàries del Port amb totes les garanties de seguretat.
L'acte es durà a terme el proper 10 de novembre a la sala d'actes de l'edifici de l'Autoritat Portuària de Tarragona i comptarà amb les ponències de Carles Rúa, responsable del projecte CLYMA; Alberto Estrada, responsable d'intermodalitat i contenidors; Ramón Garcia; director general en funcions del Port de Tarragona; Joan Borràs, director de Planificació Portuària del Port; Víctor Castillo, cap de Divisió d'Operacions del Port; Ricardo García i Jorge Irisarri, cap de projectes i consultor de Teirlog Ingeniería; i Marta Sánchez, directora de divisió de l'Institut Cerdà.
Les places són limitades. Per inscripcions, enviar correu a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. abans del 5 de novembre.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona