Nou rècord del moviment de camions en el Port de Tarragona

Nou rècord del moviment de camions en el Port de Tarragona
19 Oct
2015

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El 24 de setembre el Port de Tarragona va registrar una nova xifra rècord de moviment de camions a les seves instal•lacions. En un sol dia es va registrar la sortida de 2.357 vehicles, superant la major dada registrada fins al moment que era del 12 de setembre de 2012 amb 2.304 camions.
 
A mitjan any 2010 el Port de Tarragona va engegar el control d'accessos que permet una constància registral del moviment de vehicles a la instal•lació portuària.
 
68.261 camions registrats en un mes
 
El nombre de camions que han passat per les instal•lacions portuàries durant el mes de setembre ascendeix a 68.261, una xifra que situa el setembre de 2015 en el quart mes amb més moviment de camions des de mitjan any 2010.
 
El tràfic de mercaderies d'agroalimentaris, cereals i les seves farines i també els pinsos i farratges són la causa fonamental del moviment de vehicles de transport de mercaderies. El tràfic acumulat d'agroalimentaris des de gener fins al mes de setembre ascendeix a 3,1 milions de tones, la qual cosa suposa un creixement del 10,3%. El moviment d'aquesta mercaderia ha estat especialment significativa des de finals de juny, el que ha determinat la necessitat de sortida de mercaderia dels magatzems situats en el Port de Tarragona.
 
El 24 de setembre cinc vaixells d'agroalimentari van operar simultàniament en una operativa de més de 115.000 tones que va tenir lloc aquest dia i els següents. La situació es va veure complementada amb l'arribada, en el que restava del mes de setembre, de quatre nous vaixells amb aquest tipus de mercaderia i una càrrega total de 132.000 tones.
 
Fita en el nombre de registres del LSP (Aixecament sense papers)
 
En el mes de setembre també s'ha aconseguit una nova fita en el nombre de registres del LSP (Aixecament sense papers) en el Port de Tarragona, superant per primera vegada els 30.000. La progressiva incorporació per l'administració de la Duana de nous documents i la forta activitat de tràfic agroalimentaris al llarg del mes han comportat aquest augment en el nombre de documents, que han deixat de ser lliurats en paper i es registren de forma informàtica, millorant l'agilitat en la tramitació duanera i augmentant la celeritat en el moviment de vehicles en la sortida del Port de Tarragona.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona